Tehnički kutak > Injection
Pitanje oko odabira radilice !
Zeljac:
bome ljepi setap sve ostalo ja imam osim sta ja imat cu kit polinijev i ti imas getribu ja nemam :D a gle nemam blage pitaj elf elz tak nekak se zove sta narucuje sa sipa mislim a ja neznam sad tu top prenformance ili barikit neznam :S
ive_91:
videt cu, samo da nadjem neku orginalnu dobru odma ide na povecanje hoda pa da i to probam.. :D
mozda napravi BB ditecha.
Daci:
barikit je osim malossia najbolja jer ima ovu drugu polutku punu....a top nema (sorry željac ...vidio sam da i top sad ima za ditecha)...top je ko i serijska ko i ove 2 ostale kaj postoje za kupit....ja bi uzeo ovu bariki...jebena je radilica a nije skupa ko malossi
ive_91:
upravoradi tog ju hocu ja uzet, makar mislim da bi se i od obicne dalo napravit da ima excentricnu polutku za pogon kompresora samo je upitna isplativost.
Iwo SR Tuono:
meni se diteh razletio i ja idem na BB, dosta šarafanja, lijep setup i kupi radilicu bilokoju, pune polutke će samo gurat bolje zrak u cilindar, a ne smjesu benzina i zraka kao što je kod karba, s punim polutkama mislim da nećeš osjetit neke extra performanse kao na karb skuteru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju