Tehnički kutak > Garaža

Malaguti Madison

(1/4) > >>

dbrda:
Pozdrav svima!

Nedavno sam kupio Malaguti Madison 125 pa da ga malo pokažem tu na forumu.
Kupljen je kao karambol, al evo vratio sam ga među žive i sad ga opet čeka puno sretnih km!
Godište je 2003 ima 24000km i sve je na njemu stock osim carburatora koji je izdahnuo pa je zamjenjen sa carbom od aprillie leonardo 125 (hvala marin18)
Ajde nabacite neke predloge za tuning i styling.Prije svega bih htio promjeniti auspuh jer je u dosta lošem stanju performanse su nebitne samo da nije bučan i da dobro izgleda

cona_rab:
fora "skuterčić",vidim da je ogroman pa me zanima kakva mu je brzina i ubrzanje jer vjerojatno ima oko 140-150 kg uz "samo" 125 ccm,a još je 4 t,inače za malo duža putovanja mi se čini udoban,i čuo sam da ima ogroman tank ako se ne varam 10-12 l
P.S.ako je bio karambol ljepo si ti to sredio  :icon_thumright:

dbrda:
To mi je prvi skuter pa nemam neki osjećaj kak ide u usporedbi s drugima, max brzina po gps 105km/h. Po podatcima piše da ima 140Kg,a u rezervoar stane ok 13l goriva kakva je potrošnja neznam jer danas tek podižem tablice pa onda sljedi vozikanje po gradu i okolici  :headbang:
Oko poravka sam se prilićno na mučio jer rabljenih djelova u HR skoro da i nema,a novi koštaju ko suho zlato!

luna500rr:
bitno da su plastike sa madisona 400 :headbang:
ide on ok, cini mi se minarelli/yamaha 125, piaggio bi ga triba ostavljat al ne vele, na 90-100 je ovom vec kraj prjenosa, piaggio nema taj problem...

luka ns:
to je super motorić..ja imam isto 2003 godinu al je 200ccm, malo se razlikuje po plastikama.. piaggio quasar
super motorić ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju