Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox problem!!!
andy:
a da nije remen jer remen ima već 6600 km nije mjenjan??? :laughing7:
speed:
--- Citat: andy - 28 Siječanj, 2008, 20:47:32 ---hej skuteraši evo mene opet sa pitanjima...... :laughing7:
znam možda sam već i dosadan ali eto ipak je ovo forum..
promjenili su mi lulicu na servisu jer su rekli da nije dobro sjedala na svjećicu i malo očistili karb...
kod motora se promjenilo to samo da više ne trokira kad ubrzava, ali zato ima tromo ubrzavanje to je užas :angry7:
meni je to sve tak čudno kao da je nešt kod variomata u pitanju(možda zvuči glupo) jer se ipak ne kužim baš to
da pojasnim problem:
prvih 2 km je sve 5 ali onda kad malo usporim pa opet dam gas on nikako da potegne da ima onaj šus nego polako i tako se vuče sve do 80...
ovaj u servisu kaže da je sve u redu da nezna zašt meni neće ić. al kad se on na servisu provozo išo je ali on se provoza 500 metara sim i tam i to je to...
ajde skuteraši pomagajte stari me oće ubit jer nikad nema mira s tim motorom :help: :help:
--- Kraj citata ---
to ti je simptom slabo centralnog federa,stavi si tvrdji,a moj remen ima 9000 km i ide skut,samo mu je manja kranja,ako ti slabo prima gas u voznji onda ti je premala dizna,stavi si 2-4 broja vecu
andy:
nije centralni jer je stavljen novi malossijev prije cca. 1000 km
vpucko:
da pogodim bijeli?? :)
speed:
--- Citat: vpucko - 29 Siječanj, 2008, 21:32:09 ---da pogodim bijeli?? :)
--- Kraj citata ---
a bijeli meksi od serijskog,to svi znaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju