Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi GP1 Racing Projekt

<< < (19/21) > >>

Toncho10:

--- Citat: Miki-speedy link=topic=49948.msg
905393#msg905393 date=1332334002 ---Ajde ocekujemo te opet ovamo,samo da otopli jos malo :laughing7:

--- Kraj citata ---

Prvom prilikom dolazimo...sam rijesi neke picoke :D
Nego da se vratimo na temu...uzeo sam bio novu ngk br9eg svjecku al je odma prvi dan vrisnula..e sad koju svejcku da uzmem najbolje..iridiumku takvu ili neku drugu

Toncho10:
Evo drag volan napokon stavljen sve naredeno...jedino malo da su manji gripovi al jbga nema veze...jos sutra cu smanjit rucice kocnica tj srezat ove kuglice oblikovat taj kraj i ispolirat ih...i nakon toga krpica kist i detaljno ciscenje prije plastika

evo par slika:

Toncho10:
evo napokon derbi zavrsen...sve ustelano postelano...jos ostalo par sitnica da napravim...zadnje zmigavce i jos plastike ispolirat i to je to...evo par slika

B.E.R.O.:
Prelijep je  :icon_thumright: :icon_thumright: :notworthy: ,jedina stvar ja bi zadnju vilu plastificirao u crno.
I odnjeo kod nekog da mi povari kao ojacanja jer ovako izgleda dosta obicno.

Nesto na foru R1 :

Ili tako nesta.
 :dontknow:
Plastificiranje obavezno u crno bilo bi bolje 100 x!!!!
Odlican je.
 :icon_thumright:

Toncho10:
bilo je lijepo dok je trajalo...bio mi je poceo propucavati...pa sam posudio bio od frenda bobinu i sve radilo odlicno..procitam na forumu da izlupam par puta svoju bobinu i da ce radit..tak je i bilo..vratim svoju radila je par dana dok nije napravila rupu na klipu..e sad dali je to razlog bobina i propucavanje sto je napravilo rupu ili ima jos nekih razloga...svjecica je bila boja kave...dizna 85 igla drugi zub odozgo...19..mhr replica..stavljen je sad novi klip i nova bobina radi sve normalno sad..

nego sretan uskrs svima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju