Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi GP1 Racing Projekt

<< < (10/21) > >>

vktr:
preseksi je  :jerk:

a kadu si rezao il kak? kkolko sad mjesta ima nutra il opće nema gepek  :laughing11:?

Toncho10:

--- Citat: vktr - 22 Svibanj, 2011, 16:51:52 ---preseksi je  :jerk:

a kadu si rezao il kak? kkolko sad mjesta ima nutra il opće nema gepek  :laughing11:?

--- Kraj citata ---

da izrezo i zakito...a nema puno mjesta...meni vazno da mi stane alat svjecka wd i magicna krpica i ko bog...  :toothy9:

Toncho10:
Evo da javim da je napokon stigla masina...znaci sp180 ima 30tkm prije 1500km promjenjena radilica i klip...vlasnik kaze da cilindar nema riseva ali sutra cu ja to jos provjerit...motor je stucen toliko da je uspio prednji kraj pogurat toliko da se polomio poklopac plasticni na cilindru...sutra ce slike cim skinem masinu...mozda vec bude na derbiju koliko sam gledo nece biti neke kemije velike prednji nosaci pasu...zadnji nosac mi spaja ramu sa drzacima celjusti zadnjim...koliko sam uspio izmjerit masina bi trebala bit plug&play jedino instalacije slozit i to je to...e sad neznam sa kilerom sta da radim...ce bit dosta org...posto bas neam mjesta za veci...

Laki:
Nema sanse da ti bude dovoljan samo serijski od 50ccm. Probaj vidjet dali mozes stavit iza prednjeg kotaca od sp-a hladnjak

pralas:
ostavi ovaj hladnjak i na njega spoji jos jedna hladnjak koji ce biti iza prednjeg tocka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju