Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc oko setupa ???
cviinketa:
Pozdrav prijatelji imam ovaj setup : Airsal 70ccm T6 racing (jedna karika) ,, Karb 17.5 (stavljen gljivasti filter) , auspuh leovince TT i radilicu top performance neka racing ..... e sad me zanima koje cu tezine stavit rolce i koje oprugice i trebal jos sta mijenjat da bi motor dobro vuko iz starta da moze bolje potegnut od nekih kineski skutera 125ccm ?????
pralas:
kao prvo stavi veci karb 19/21 ako ne misli da mu kit cvikne
kao drugo preslab spuh pogotovo za kit sa jednom karikom
kao trece neka skine gljivu i stavi airbox
kao cetvrto treba nastelati prijenos a to ti nitko ne moze napamet reci,isprobavanje je majka znanja
kao peto treba staviti lakse rolice,feder kvacila,po potrebi centralni i dobro nastelati karb
dr.josip:
--- Citat: ivan pralas - 23 Travanj, 2011, 22:48:14 ---kao prvo stavi veci karb 19/21 ako ne misli da mu kit cvikne
kao drugo preslab spuh pogotovo za kit sa jednom karikom
kao trece neka skine gljivu i stavi airbox
kao cetvrto treba nastelati prijenos a to ti nitko ne moze napamet reci,isprobavanje je majka znanja
kao peto treba staviti lakse rolice,feder kvacila,po potrebi centralni i dobro nastelati karb
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
samo...ja bi ipak stavio gljivu...nek diše bolje (troši više) ;D
Rješenje: prodaj taj kit i kupi si malossi sport ili dr evo ili nešta slično... Može onda TT, 17,5 (na serijski airbox)
cviinketa:
Pa zar ce ga bas TT gusit da nece moc ici dobro ??
JeRa:
normalno da hoće... ili mjenjaj kit , ili spuh :dontknow: .. i veći karb i skini gljivu pobogu ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju