Tehnički kutak > Garaža
Speedfight silversport
borisg:
a ne ja vratim deklo i onda iskoci i kaci za fixnu remenicu
B.E.R.O.:
--- Citat: borisg - 25 Travanj, 2011, 20:25:30 ---a ne ja vratim deklo i onda iskoci i kaci za fixnu remenicu
--- Kraj citata ---
Mislim da znam zasto ti se to dogadja.
Ajd pogledaj jel ti mozda ispala ona bolcna sto ide u dekl i sto sjeda bendiks u nju.
Ako nije onda ocisti bendiks i podmazi ga pa probaj vratiti nazad.
borisg:
--- Citat: B.E.R.O. - 25 Travanj, 2011, 23:37:57 ---Mislim da znam zasto ti se to dogadja.
Ajd pogledaj jel ti mozda ispala ona bolcna sto ide u dekl i sto sjeda bendiks u nju.
Ako nije onda ocisti bendiks i podmazi ga pa probaj vratiti nazad.
--- Kraj citata ---
vec sam cistio i opet isti slucaj,a bolcna ima samo na deklu al ona je prcvrscena tj zavarena ili tj stopljena s deklom
B.E.R.O.:
--- Citat: borisg - 26 Travanj, 2011, 09:35:24 ---vec sam cistio i opet isti slucaj,a bolcna ima samo na deklu al ona je prcvrscena tj zavarena ili tj stopljena s deklom
--- Kraj citata ---
Ima i u deklu i u bloku,nije ni zavarena ni stopljena vec je samo upresana i na par Peugeota sam vidio da je ispadala van sama od sebe.
borisg:
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Travanj, 2011, 14:08:24 ---Ima i u deklu i u bloku,nije ni zavarena ni stopljena vec je samo upresana i na par Peugeota sam vidio da je ispadala van sama od sebe.
--- Kraj citata ---
evo upravo stavio remen i rolice i izgleda da je feder onaj sto kaci mehanizam za kurblu bio previse okrenut prema van pa je kacio ja sam ga uzeo i vratio fino ismirglo i vratio sve fino i nista ne struze kao da se jos uvjek nesto cuje al neprimjetno
stigle su mi i ljubicasti federcici kvacila nisam ih jos stavio sta mislite kako ce se ponasat s tim federcicima sad su zuti na njemu trenutno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju