Općenito > Maxiskuteri
derbi gp1 250 10'
brijac:
razmišljam o kupnji dotičnog modela pa me zanima koje su mu mane,koja mu je max. brzina,kakva je potrošnja
cosa_wp:
--- Citat: brijac - 23 Travanj, 2011, 14:37:40 ---razmišljam o kupnji dotičnog modela pa me zanima koje su mu mane,koja mu je max. brzina,kakva je potrošnja
--- Kraj citata ---
max brzina uz sve najbolje uvjete to znači da nema vjetra u prsa i ostalo bi mu bila oko 140 km/h po njegovom satu, potrošnja mu je 4l gradske vožnje ako su neka dulja putovanja pa držiš neku putnu brzinu spusti se i ispod 4l na 100 km. moram samo napomenuti da ja imam model gp1 250i što znači bez karba. pa i malo manje troši od karb verzija ali ni karb. verzija ne troši puno. E sad mane mnogi pričaju plastike nekvalitetne ali nebi ja to tako rekao plastike su meni dobro odrađene samo što se malo tresu odnosno trese se celer, ona mala prednja plastika i pretinac ispod volana ali to se osjeti samo dok je na centralnoj i ako turiraš!U vožnji se apsolutno ne osjeti nikakva buka najveću manu tog skutera bi ja naveo to što niti jedna integralna kaciga ne stane pod sic i to me jako razočaralo.Sve u svemu što se mog iskustva za sad tiče motorom sam itekako zadovoljan i mnogi su ga probali od iskusnijih frendova skuteraša naravno članova ovog foruma i svi su bili zadovoljni. Ovo sam na brzinu napisao pa ako te šta više zanima slobodno pitaj pa ću odgovoriti pozz.
brijac:
jel može održavat nekih 100,110km/h sa dvoje ljudi na njemu il se osjeti da mu je to napor?
cosa_wp:
--- Citat: brijac - 23 Travanj, 2011, 16:40:03 ---jel može održavat nekih 100,110km/h sa dvoje ljudi na njemu il se osjeti da mu je to napor?
--- Kraj citata ---
100-110 sa dvoje bez problema prava putna brzina nema napora
ChRiStIaN:
Piaggio makina, kvaliteta je neupitna al se postavlja par pitanja kad se priča o završnoj obradi koja je jadna...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju