Općenito > Generalno o skuterima
minareli ili piaggio?
sek7000i:
uzmi ti ljepo skuter sa franco morini mašinom, to ti je spoj ove dvije mašine, :icon_thumright:
pajobulajic:
ja bi ti preporucio da nadjes nekog aeroxa u dobrom stanju i bices miran. Piagio ima mozda bolje resen prenos ali sve ostalo je lose a i aerox se dosta bolje vozi od svih djileri i piagia. Nije zato sto i ja imam aeroxa nego mislim da je tako, ja kad sam kupovao skuter nisam uopste gledao druge nego samo aeroxa
ivanm:
i tvoje iskustvo je kao jamstvo najbolje kvalitete bez presedana ???
pajobulajic:
Mogao bi da mu garantujem da ga kupi od mene jer je u idealnom stanju i ne bi se pokajao sigurno. niko ne kaze da ne valjaju runeri i sr-ke ali mislim da je aerox bolji, jeste da se izgled i masina nisu menjali odavno ;D. Na svaku djileru, piadja i apriliju(novu) masina posle nekog vremena stoji ukoso u odnosu na ram i po krivinama se nekako cudno vozi, kao da se sva uvija. Mozda vi imate nekako drugo iskustvo ali ovo je moje. A i neka resenja na masini su ocajna kao pumpa od vode a i ona od ulja nije bog zna kako resena. drugu je na runera 180 puko kais od pumpe ulja i vode i zaribao motor dok je to nemoguce da se dogodi na minareliju
ivanm:
novi aerox ima gurtner 12mm pa vidimo kud sve to vodi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju