Općenito > Generalno o skuterima

minareli ili piaggio?

<< < (5/30) > >>

Iwo SR Tuono:
Ja sam isto za piaggio,minarelli se 20 godina nije promjenio,isti su ko i na srkama iz ranih 90ih -.-
Piaggio je u serijali jaci,necu rec da je kvalitetniji jer sad u razdoblju sklapanja u kini se fusa naveliko ali hiper2pro je najnapredniji karb agregat danasnjice
Jedini minus je vodena pumpa i recimo nrg novi imaju problema sa strujom

Muhi:
koliko znam nepostoje kopije piaggio vec samo minareli?msm ja nisam video ni jednu kinesku kopiju piaggio vec samo minarelia... :P

igor.sb:
nitko nije rekao kopije piaggia

nego izrada dijelova se prebacila u kinu, da je isto kao i u italiji nije ni blizu

Muhi:
pa to da.
ali ja kazem da kinezi sada prave kopije minarelia a piaggio ne. :)
najverovatnije cu uzeti nrg-a ili nekog zip-a msm bice piaggio :)

Aprilia00:

--- Citat: igor.sb - 24 Travanj, 2011, 16:39:14 ---nitko nije rekao kopije piaggia

nego izrada dijelova se prebacila u kinu, da je isto kao i u italiji nije ni blizu

--- Kraj citata ---

Zato sam ja vidio sa novog Nrg 2008 kako su se blokovi spigali prilikom prometne nesrece a ne popucali posto su inace aluminijski blokovi !!!  :toothy3:  skuteri sto su nekada bili iz italije mila majka a sada , boze sacuvaj!

Pia ima vecu prednost samo zbok prenosa, jace radilice i to je to. minarelli ima odlicno rijesenu vodenua pia katastrofa, mina ima bolji usis, pia ima mali i uski neki ko kineskinja xD  ...

zavrsna obrada blokova, mina po meni ima bolju obradu...zavisi sta oces... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju