Općenito > Generalno o skuterima

minareli ili piaggio?

<< < (27/30) > >>

luna500rr:

--- Citat: Muhi - 02 Svibanj, 2011, 22:03:10 ---ljudi sada gledam minareli blokove sto prave jel moguce da su poceli da fusare?tj da prave neke kineske blokove? :P
evo ovde ima par agregata pa vidite...msm da ima 1 ili 2 komada koji mi jako lice na kineske.
http://www.minarelli.com/prodotti.html

--- Kraj citata ---

Imas minarelli kratki blok kao na F10 i sonicu, dekl je ko u tvog keewaya i lune, al je masina prava i puno zesca, od ostalih 50ccm imas dugi blok ac i lc, dugi blok 4t (yamaha neos 4t), vertikal ac (spy) i naravno am6 al ona nije za skutere

Muhi:
da da kontam,msm to je original a kinezi prave svoje blokove kopijom ovih pravih...  ;D

Poggiali:
a kakav je onaj Morini u odnosu na ova dva, kako je sa delovima, ne mislim sad na tuning  (eventualno spuh ) ali serijski, ima netko da to prodaje u Hr ?

Miki-speedy:
Ja da sam na tvom mjestu ispao bi baja i kupio masinu od 180ke i stavio na tu krofnicu i tako se vozao i bio faca  :laughing7:
Iza tebe ide tip aerox i misli u sebi sacu ja ovog kineza poderat,ima i obicni spuh,kad baja stisne nema ga ni u romingu  :laughing7: :toothy11:

Muhi:
ma to sam i radio bio imao sam blok od minarelia na krofnici nazad 13-ku.mislis da ih nisam drao tako?   :toothy10:
ali nemogu to da radim zato sam se i odlucio za kupovinu nekog regularnog skutera jer oni blokovi nisu imali br fabrcki a kod nas moras imati blok sa brojevima i eto glupost ispala na kraju... :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju