Općenito > Generalno o skuterima
minareli ili piaggio?
wonderkid:
svak ima svoj specifican zvuk ali kad se to turpija i slazi full setupovi onda zvuk dolazi na isto,dok kod serijskih skutera po zvuku motora bez problema mozes prepoznat koji je,peugeot ima po meni najprepoznatljiviji zvuk
Muhi:
aha znaci sve zavisi od setup-a...
--- Citat: ivanm - 23 Travanj, 2011, 11:52:33 ---:omfg:
--- Kraj citata ---
nisam znao kako da objasnim pa mi to palo na pamet...
evo primera jeste da ona narandzasta gilera malo vise muce nego ova crna dok rox radi ko fen za kosu xD
wonderkid:
valjda ti je jasno da na videu nije isti zvuk ko u stvarnosti,i ti si naveo tu 1 primjer i nemora to odmah znacit da je tako uvjek,najvisi zavisi od setupa do setupa ili ti turpije ;D
giannelli:
a vecinom ovisi o spuhu i kubicima, ja kad sam imao trofi na zadnjoj specijali 49kllip i s6 pro replica to se culo kao da je neki bigbore :toothy12: na piaggio.
svakako bi preporucio da uzmes piaggio, ja sam premisljao dal da uzmem aerox il zipa nakon sto sam prodao apriliu sr50r i uzeo sam zipa, dobro meni je bio razlog jer znam piaggio kako dise, al minareli mi je nepoznat. :dontknow:
Muhi:
ma u vise sucajeva sam cuo tako neke razlike msm cuo sam i par piaggio isto da muce kao minareli a i minareli da se cuje msm uopste nemuce...
ok da se vratimo ono piaggio ili minareli. xD
meni minareli nekako se cini jednostavnijim zbog vodene pumpe,nekako sam vec naviako na njega i ostalo,dok sa svake strane cujem da piaggio ima mnogo bolje osmisljen i uradjen prenos sto mi je dosta bitno,ali da su zakomplikovali vodenu pumpu... :P
i da jos jedno pitanje sto svi voze piaggio na trkama?dobro zip je prelak pa mi je to jasno ali inace oni dragsteri samo 90% piaggio blokovi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju