Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Ice 172
formoz:
predobro
Miki-speedy:
--- Citat: Jump33r - 26 Travanj, 2011, 13:00:46 ---Boce. ;D
Neznan al i meni se cini da bi ovo tribalo vise od 140 navuc. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pa to i ja kazem :dontknow:
--- Citat: SPecial - 26 Travanj, 2011, 13:59:55 ---Meni se skuter nimalo ne sviđa.
Odlicno je napravljen,i ICE je nesto kao novi zip,tako da mislim da je odlican za stazu,samo ga je covjek ruzno napravio.
--- Kraj citata ---
Malo je boja bzvz,i ono ICE sto je zutim slovima rasporedjeno ko da je dijete lijepilo al o ukusima se ne raspravlja :headbang:
enel:
Sama ideja i sam projekt su prebolesni, svaka cast za rad, samo ove boje je malo drugacije trebao birati. Mozda je uradio po svom, al onda je lose uradio po svom :zubo:
CoK:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 26 Travanj, 2011, 15:21:04 ---Pa to i ja kazem :dontknow:Malo je boja bzvz,i ono ICE sto je zutim slovima rasporedjeno ko da je dijete lijepilo al o ukusima se ne raspravlja :headbang:
--- Kraj citata ---
140 je kraj prijenosa serijskog :dontknow: pretpostavljam da je to tocna brzina i da do nje dode relativno brzo ;D
Miki-speedy:
--- Citat: CoK - 27 Travanj, 2011, 08:49:51 ---140 je kraj prijenosa serijskog :dontknow: pretpostavljam da je to tocna brzina i da do nje dode relativno brzo ;D
--- Kraj citata ---
Citao sam negdje da vxr-ovi mogu puno brze ic sad koliko je istina.Vjerovatno je serijski prenos,pa obara s nogu kad krece ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju