Tehnički kutak > Injection
Koji Motul: Expert ili Direct injection ?
Lenko:
Došlo vreme da se nabavi i ulje. Ni sam ne znam zašto, odlučih se za Motul. I nađem ova 2:
Sad sam u dilemi da li da uzmem Expert (levo) koji je polusintetika i proveren je, ili ovaj desno, koji je navodno za direktno ubrizgavanje, ali nemam nikakvih iskustava. Prodavac mi kaže da je direct injection za Di techa, u šta ja baš nisam siguran. 10 i 14evra, ali nisam u nedoumuci zbog kinte, nego zbog pravog izbora. A sve je serijala osim ZX, lakših rolnica i malo tvrđih oprugica.
Šta mislite ? Ali ako ima i neki drugi predlog, voleo bi da ga vidim !
danc00:
Za tebe je ovo "levo" .
Nema potrebe za sintetikom, a i prejako je to ulje za tvoj skuter, toči polusintetiku i najsretniji budeš i ti i skuter! Sintetika je za jače i opterečenije motore i preporuča se za mješanje sa benzinom(u kanistru), znači ne za mješalice koje ubrizgavaju jer je nešto gušće od ostalih!
JogFromYamaha:
scooter expert :icon_thumright:
Daci:
e vi ste glupi..kaj pričate kad nemate pojma...ovo desno je ulje koje je napravljeno za skutere s direktnim ubrizgavanje..ima neku formulu za smanjenje emulzije...
lenko..ja imam trenutno to desno ulje..nije loše...ali mi se čini da je TTS ipak najbolji za ditecha..najmanje emulzije stvara
JogFromYamaha:
da ajmo svi ljevat tts u kantu koja vrti jedva 8000 na dobrim danima
thumbs up for stupid
posebno za injection je posebno za budale naljepnica koja veli kupi me i plati vise jer si glup
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju