Tehnički kutak > Injection
Ditech PREPRAVKA na karburator
maki 225:
--- Citat: lenko - 22 Travanj, 2011, 08:00:59 ---U zabludi si ! Ima filter za benzin, nalazi se u rezervoaru !
--- Kraj citata ---
Ma to je samo sito ili kako da ti kažem sitna mrežica,to ima skoro svaki skuter,samo gilera ima naknadno filter.
Lenko:
Pa što onda sam ne ubaciš od auta, pre ili posle pumpe ? Mada, kad malo bolje razmislim, i ja ću to da stavim na moju !
maki 225:
--- Citat: lenko - 22 Travanj, 2011, 09:03:57 ---Pa što onda sam ne ubaciš od auta, pre ili posle pumpe ? Mada, kad malo bolje razmislim, i ja ću to da stavim na moju !
--- Kraj citata ---
To sam planirao i kupio filter evo mi ga na stolu,ali kada sam skidao pumpu ono crijevo je puno šire tako da nevjerujem da češ igdje nači takav filter s širokim ulazom,a da staviš ispod pumpe to ti neče puno pomoč.
maki 225:
--- Citat: karambaVK - 21 Travanj, 2011, 23:37:40 ---Ako te zanima ja ti imam sve ovo navedeno od Aprilie morini karb, naravno 100% ispravno
--- Kraj citata ---
Ajde treba mi struja,reci koliko?
Daci:
ne treba ti samo instalacija ...trebaju ti magnet i namotaji od morini karba..jer ditech i karb imaju različita paljenja..ditech ima induktivno a karb kapacitivno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju