Općenito > Generalno o skuterima
Skuter : Luna 50 SpeedJet EVO-ima li tko iskustva?
luna-pro.zd:
Bog decki, kupio sam ovo ljeto speed jet evo, inace zivim u becu znaci vozim ju samo na ljeto 2msca, skinuo sam blokadu na vario ide sada 75km/h
sada sam se pitao jeli bi se isplatilo staviti bolji auspuh npr http://www.leovince.com/en/products/leovince/exhaust-systems/scoot/zx-r
ili nakoji nacin je moguce poboljsati snagu i poboljsat zvuk
( cjena ne igra bitnu ulogu)
pozz iz beca :) javit te se
benjamin_hawk:
--- Citat: luna-pro.zd - 04 Listopad, 2011, 20:45:14 ---Bog decki, kupio sam ovo ljeto speed jet evo, inace zivim u becu znaci vozim ju samo na ljeto 2msca, skinuo sam blokadu na vario ide sada 75km/h
sada sam se pitao jeli bi se isplatilo staviti bolji auspuh npr http://www.leovince.com/en/products/leovince/exhaust-systems/scoot/zx-r
--- Kraj citata ---
ako neigra ulogu kupi si na schooter attack u njem narucis sebi u bec yasuni r za minarelli,polini vario za minarelli,delta kvacilo za minarelli,malossi sporta ac za minarelli,i radilicu malossijevu et to sve kupi i imat ces stroj ipoo
MIKSETA:
--- Citat: benjamin_hawk - 04 Listopad, 2011, 20:59:24 ---ako neigra ulogu kupi si na schooter attack u njem narucis sebi u bec yasuni r za minarelli,polini vario za minarelli,delta kvacilo za minarelli,malossi sporta ac za minarelli,i radilicu malossijevu et to sve kupi i imat ces stroj ipoo
--- Kraj citata ---
Jel se salis ili ozb :icon_scratch:
Polini vario za minarelli ne pase,delta nije potrebna,mozda nece kit,i sta ce mu radilica ako ne stavlja kit :laughing7:
--- Citat: luna-pro.zd - 04 Listopad, 2011, 20:45:14 ---Bog decki, kupio sam ovo ljeto speed jet evo, inace zivim u becu znaci vozim ju samo na ljeto 2msca, skinuo sam blokadu na vario ide sada 75km/h
--- Kraj citata ---
Sa stavljanjem spuha poboljsas i snagu i zvuk
tako da stavljaj ZX-R obavezno :icon_thumright:
Snjim dobijes i rolice i male federe za kvacilo stavi njih gore skupa i dosta je to za pocetak!
benjamin_hawk:
--- Citat: MIKSETA - 04 Listopad, 2011, 21:24:46 ---Jel se salis ili ozb :icon_scratch:
Polini vario za minarelli ne pase,delta nije potrebna,mozda nece kit,i sta ce mu radilica ako ne stavlja kit :laughing7:Sa stavljanjem spuha poboljsas i snagu i zvuk
tako da stavljaj ZX-R obavezno :icon_thumright:
Snjim dobijes i rolice i male federe za kvacilo stavi njih gore skupa i dosta je to za pocetak!
--- Kraj citata ---
kako nepase ? bas ovaj clan stenveage ima polinijev vario na skutu a kit kontam si ako vec neigra ulogu nek kupi :P
Miki-speedy:
--- Citat: benjamin_hawk - 04 Listopad, 2011, 21:49:34 ---kako nepase ? bas ovaj clan stenveage ima polinijev vario na skutu a kit kontam si ako vec neigra ulogu nek kupi :P
--- Kraj citata ---
Pa fino ne pase :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju