Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox i zx
danc00:
Meni pašu na serijsko, a onda paše i na sva ostala serijska od Aeroxa, a za druge skutere ne znam, zato velim nekome kad pita, a ima aerox! :icon_thumright:
P.S- ne hebe to mene kaj piše MHR, meni je bitnije da su ODLIČNI, kaj i jesu. Drže ko i prvog dana kad sam ih kupil, a i kvačilo je u odličnom stanju, a i pašu mi tvrdoće, na serijali sa ZX-om su bili zeleni mila majka, sad su mi plavi odlični, i to mi je najbitnije, da sam kupil set pored kojeg ne trebam još 3 druga proizvođača za štelanje! Je da je bil oko 100kn-120kn ali se isplatilo!
andy:
--- Citat: igor.sb - 26 Travanj, 2011, 19:14:58 ---treba znat sta je sport paket a sta je mhr paket (to su paketi iskljucivo za fly i delta kvacilo) i treba razlikovat sta je paket za serijsko kvacilo
a to sto pise mhr na svakom k... :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
:BangHead:
Da, to sam sj#bo.. Zaboravio sam to naglasit jer ja imam fly kvačilo, tak da meni paše mhr i sport paket.. :toothy11:
Hvala igore :-*
igor.sb:
--- Citat: danc00 - 26 Travanj, 2011, 19:17:25 ---Meni pašu na serijsko, a onda paše i na sva ostala serijska od Aeroxa, a za druge skutere ne znam, zato velim nekome kad pita, a ima aerox! :icon_thumright:
P.S- ne hebe to mene kaj piše MHR, meni je bitnije da su ODLIČNI, kaj i jesu. Drže ko i prvog dana kad sam ih kupil, a i kvačilo je u odličnom stanju.
--- Kraj citata ---
pa to i jesu federi za serijsko kvacilo i predviđena su za sva minarelli 107 kvacila + i za neka druga honda, pežo sta ti ja znam
amerr:
u aeoroxa je minareli ko u moje aprilije, i setup je slican pa trebam mišljenje,
rolnice imam 3,7 ?, serijiski vario, al neznam koje male federe i centralni, jer sa ovim uz auspuh zutim nisam zadovoljan... a centrelni nabavio sam top zuti, i nije mi nesto...
da mi je provjerena kombinacija
i jel na minreliju mora biti podloska kod ventilvara?
Rox-Rab:
stavi žute federe na kvačilo i serijski centralni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju