Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
Corector:
Tko se spusti s 2 kotaca do izvora Slunjcice, slobodno neka napise dojmove glede povratka :laughing7:
Natocio vode na izvoru, imam jos mjesec i pol dana da osvojim sve Titove vojne objekte za komunikaciju u cijeloj EX yu.
Zbog specificnih terenskih karakteristika, moram koristiti vozilice koje sam slozio po vojnim standardima.
Licka Pljesivica (Gola Plje%u0161ivica) veoma tezak uspon, i prepreke.
Surovo, tesko, najextremnije.
zvonkec92:
Woow mrale, sad kad znam da je Pljesivica u ZGu otici cu i ja posjetit al cu ipak sacekat ljepsi pogled, ovo mi nije napeto kad kurca nevidis, zato volim poslati prvo izviđace da ispitaju teren onda tek ja nastupam
Corector:
Hehe, sjetio sam se ja onog da sam puki glupan koji samo dodje i ode. Stoga sam posvetio citav dan od rane zore Lickoj Pljesivici. Prvo sam nabasao na grupu od 8 nasih planinara, negdje na sredini uspona posto sam prosao sve prilazne ceste od Sjeverozapada prema Jugoistoku. Zatim sam ih docekao gore, kad se istovremeno priduzila ekipa iz Bosne. Dobio sam vrhunsku lekciju, a prosli smo i kroz tunele. Inace za uspon i silazak ljudima treba po 7, 8h. Prijepodne je sijalo sunce, a i kasnije nakon sto je prosao oblak. Odlucio sam premium slike ne dijeliti s nekim osobama koje misle da sam glupan :laughing7:
Corector:
Drugi dan, doso i oso - pravo sirotinjski. Kako to da je skoro cijeli dan utrosen? :laughing7:
zvonkec92:
Svaka cast samo jako, kolko ti je ostalo jos komunikacijskih centara za posjetiti da podjelis slike da nemoram ja obilazit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju