Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
Poggiali:
Jako dobre kremsnite ima u Rogaskoj, Central Caffe :headbang:
zvonkec92:
Jucer se provozao do Siska i nazad, usput pojeo špekburger a mislim da cu se prvom prilikom vratiti opet na isto ovo mjesto, Fork je dobar ali ga ovaj "street food to go" nadmasuje i ukusom i cijenom
Corector:
Bila je ovo dobra tema, ali voznje su isceznule zbog smjene generacija i trendova. Nakon toga je bilo cestih i dobrih ispostovacina, ali pojela ih inflacija koja je uzela danak. Em se kvaliteta srozala, em je postalo neprihvatljivo skupo.
PS najbolji burger koji sam ikad probao, bio je u Elephantu u Trilju, ovog ljeta. Dvoglasno smo se slozili, a bogami prosao sam ispostovacina i ispostovacina. I evo sad vidim, imaju google ocjenu 4.9. Mislim da dovoljno govori cinjenica sto odbijam burgere i cekam strpljivo priliku da skoknem do Trilja na burger. :toothy10:
v3kac:
dario007:
Jucer se bacio dzir, prvo do Duge Rese di se nas par našlo, tamo smo malo popričali, pregledali skutere do detalja i onda dogovorili da se provozamo do Petrove gore.
Evo par slika sa mjesta okupljanja, ja sam samo po SRki visio, pregledavao, ispitivao i nagovarao prvog vlasnika da mi je proda. Definitivno najbolje stanje skutera kojeg sam ikad vidio da je toliko star.
Poslije smo klopali, popili par pivi i razisli se. Ja sam za taj dan napravio 180ak KM.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju