Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
zvonkec92:
Ja bio danas po neki alat u Brezicama i uzeo radlera, cokolade kapučina, wiskasa za macke i tako svasta nesta bokte masa stvari je osjetno jeftinija nego kod nas, serem se na ovu nasu drzavu, na vladu na sve politicare i naj**** im se mame lopovske nezasitne. A kad sam nedavno reko isplati se ic preko niko mi nije vjerovo a u brezicama si za 40min, ti od sebe i manje... samo na dva kartona pive sam odplatio gorivo u Slo i nazad pa sad racunaj jbt. Kod nas union radler 10kn limenka kod njih 6kn pa j**** ti lopovluk i marze frizerske j**** ti sve frizere pogotovo one koji se bogate na kineskim dijelovima koje kupuju za kikiriki a prodaju koda je malossi
Corector:
Vrlo je jednostavno, treba zaobilazit sve frizere. Mislim da je vrijeme da se pokrene ta prica, ima da svaki dan objavljujem content kako sam zabiberio frizeru, jer ima mnogo nacina i prilika, kao sto oni svaki dan izbacuju svoju propagandu.
Poggiali:
op op, znaci opet ce se ic preko grane po speceraj :toothy9:
Corector:
--- Citat: Poggiali - 08 Kolovoz, 2022, 21:32:41 ---op op, znaci opet ce se ic preko grane po speceraj :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ide se vec neko vrijeme. Zadnji put sam vidio puna kolica ovdje prije 15 godina. Cim sam presao granu odmah skupio puna kolica bez ikakvih aplikacija, bonova i kampiranja.
Corector:
Da malo dignem temu iz Grase. Konobar me prozvao i potapsao po ramenu kad je ovo donesao, a ne zna da sam dosao s Purejetom. :dontknow:
Edit, dobra smjesa i pravi tajming, preduvjeti su da ne ostane nista taloga. Sad ne mogu ici preko Sljemena jer ce mi promjena nadmorske visine usporiti probavu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju