Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
zvonkec92:
Nisam bio ravno godinu dana na sljemenu pa sinoc otiso, i mislim da necu sljedecih opet godinu il dvije. Cesta katastrofa, rupa ko kotac velikih, kamenja koje se odronilo, divljih svinja od kojih sam skoro sletio u provaliju, j**** ti sljeme kad se moram vozit po jajcima i trazit rupetine da ne izginem
FujiiX:
Nisam dugo gore bio.
Zadnje sam po zelenoj magistrali išao gore, ali sad su nešto raskopali dolje pa mi se nije dalo zaobilazno.
Kažeš svinje :toothy12: ma ima ih.
Išao prije mjesec na Petrovu goru, a da vidiš tamo džungle. Svinje, srne, lisice na metar dolaze...a tek policije, dvaput me zaustavljali kao da švercam nešto iza u koferu :toothy3:
zvonkec92:
Haha, da tam ima murje ko kenje zbog migranata. Treba se pazit te divljaci, nepredvidive su i iskacu iz grma da se nestignes ni snac a najopasnije su divlje svinje sa malim prascicima te oce bit i agresivne
Tomma:
--- Citat: dario007 - 13 Kolovoz, 2021, 07:55:34 ---Ne valja i jos je k tome premala porcija.Tamo smo platu jeli i ona je bila odlicna,a i cevapi su odlicni,velika porcija.
--- Kraj citata ---
Hahahahha....Taman sam ja bio onaj dan poslje,kad smo se culi i narucim tu gurmansku. i mrtvi zajeb. Pljeska 65kn,a velicine ko meso iz hambija u mekicu...Frend narucio mjesano meso za 65kn,i dosta toga je dobio hahha...
v3kac:
preporuka meso u zagrebu nešto kao grašo samo da je bliže ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju