Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
Corector:
To je jedini skuter koji se s koferom, a i u dvoje vozi bolje nego mnogi motori. A i kad nemas saltanja, mozes biti samo jos brzi i precizniji :happy3:
v3kac:
Kakav manijak :icon_biggrin: :toothy9:
Corector:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Lipanj, 2021, 00:31:39 ---Svaka cast decki na tripu, kaj je stvarno ovaj panj Suhy gmizo za vama u Zadar i vrebao u grmu sa Denver kamericom da snimi kome bu kaj krepalo??? a dan prije toga montira malossi getribu na vivu u nadi da bude brzi od vas i da stigne prije vas u ZD %uD83D%uDE06 Ja mislim da je on putem serafio zato ste ga i dostigli uz njegovih sat vremena prednosti
Ja i bata Tomi dns odtripovali u Jadran. Najeli se, posle toga svratili do kolege mic-a na cugu i nazad doma
--- Kraj citata ---
Suhi je teska zatucana panjina koja se posvadjala s kim je god mogla. Mi to sve razumijemo i ne j****o 5%, ali ja ga vise necu prcit glede francuza jer je jadnicak isao za nama kao psic na Vivasitiju, i kako smo odsjeli na terasi u Josipdolu jedno 40min, cujes kako na krizanje dogmizava netko s 20kmh, i u letu pogledava orema nama, i skrece kontra od nas u smjeru Kapele. Prilikom kocenja. Zadnji dobos na Vivi uslijed vlage, isoustao je uzasne krikove kod kocenja. I ode lik...
Dali smo mu 1h prednosti, i uz pauze, prestigli ga priie Starigrada Paklenice. Da bi se stali na kavu uz more u Starigradu te natocili pile, i tada nas je on valjda prestigao.
Kad smo dosli do Zadrka lik je solirao valjda kod Maslenice i isceznuo bez traga iako su ga neki zvali.
Frajer je u nekom svom filmi, zabrijao je da ce slikat crknutog Piaggia s Due plusom i to mu je bio jedini cilj. S obzirom da je to dijagnoza, i teski slucaj odlepljivanja, necu se vise spdrat s Pezama jer je djavo odnio salu.
Kod Piaggia se nalredak moze ostvarit, dok ce neke druge marke ipak biti vjecni nepoalusne.
Podjebavao je mene sto nisam isao s vjecnim PureJetom, ali sam si dao oduska i sastrugao boga i oca u GP stilu na Yamahici, usput se osvetio onim pacenicima motoristima sto podjebavaju skuterase, i usput sebi dokazao iz druge perspektive da ih splahnem sa skuterom samo tako, jer se ne mozes voziti ko isus ako imas jedan element vise za hendlanje.
Imao sam par okliznuca jer su Dunlopice gore, ali sreca pa je skuter toliko superioran da prolaze i smetlarske gume, ali to je strava kud bi iso s pravim gumama. Nisam smio jako i prezerstoko navaljivat da nebi zagnjurio s ralicom pa ostao bez trakcije. Preostaje mi jos maznut konacno nekog anoreksicara na Zipu, koji s lakocom pegla zavoje, pa da mu usput sastruzem necistoce da zio bez adekvatnog prisltiska na podlogu ne flisne na kamencic. Mislio sam da je problem u meni, a cijelo vrijeme sam vozio kriva vozila.
v3kac:
a da mi napravimo jedan đir u Peugeotu 406 coupe v6 ??? :icon_biggrin:
rs50e9:
vidio sam vas sve
tam iza starigrad paklenice
di je ona kamera pred posedarjem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju