Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1345/1407) > >>

mic:
I ja sam se prepao kada sam čuo za tu nesreću. Zabrinuo sam se da nije skuter ekipa sa meeta u pitanju jer znam da ste morali onuda proći po povratku.
Nažalost ljudi koji su sudjelovali u nesreći su mi također prijatelji. Otac i sin su bili u nesreći, otac je poginuo na licu mjesta, a sin odletio u grmlje te je sav polomljen ali je živ. Sa sinom sam išao u školu, odličan je dečko te sam s njim provodio nekada i vrijeme u garaži. Otac mu je odličan bio, pošten i sve 1/1. Sinu će sigurno teško biti, nije lijep događaj nikako te je šteta da se desilo pri povratku sa Grobnika. Može nam to svima biti jedno upozorenje da pomalo vozimo, da budemo strpljivi i da izbjegavamo preticanje jer se ova nesreća desila tako da su otac i sin preticali, a u susret im je naletio pijani lik bez svjetala uključenih.

zvonkec92:
Evo ja i bata Tomi isto tripujemo za Zadar, pred Velebitom smo, a kolega Mic nas čeka u kafani

matija84m:
Pozurite samo dok je suhi jos dole pa ce vas pogurat kad se kaj pokvari :dajmenemojj:

Corector:
Ne znam gdje komentirate ovaj trip, ali bio je stvarno prepun sadrzaja, i vidjeli smo se s mnogo dobrih ljudi. Mene jos peru vrhunski dojmovi iz Pozege kod Pecele, a sad jos i Zadar pere na najjace, zci TOPCINA! A vidjeli smo cak i neke sto su nas izbjegavali jer su u nekom svom djiru koji nema veze a vezom, al dobro, mora netko uvijek terat i kontru i to je politicki korektno. (Necemo vise kenjat po Pezi jer je izazvalo kontra efekt).

Prvo smo se vidjeli sa Scaniom u Jospdolu, iskapili 2 runde opusteno uz atmosferu bez sekunde sutnje.
Zatim spicili na magistralu koja je od Senja do Karlobaga izuzetno losa, opasna i odvratna za vozit sa skuterima. A kamoli s motorima, propala je. Tek od Karlobaga je super, gdje 99% motorista odustaje, a i mnogi drugi.

Nasli se s Caletom, eto sve vidite, imali smo veoma zanimlj dan prepun sadrzaja i ispostovacine, bili na vise lokacija u Zadru, prosli poprijeko do Bibnja i tako. Dosao i RunnerFrom Sukosan s ekipom, pa nas je bilo i lijepo za vidit. Na koncu potegli blizu Posedarja, i tano smo na bengi jos cakulali i lagano u noc orema Zgu. Bilo je dosta hladno, a pred Plitvice i extremno.

Pouka glasi. Nikad se neces smrznuti u zimi koliko u sred ljeta.

Bilo je dobrih srndaca jer smo izabrali najgore moguce vrijeme za povratak od 23h, kada se zivine idu hraniti.

Pohvale Matiji za slozen Due+ koji ide kao raketa, i opet sam bio najsporiji, ali kad je trebalo na D8 motoristima pokazat tko je tata, bilo je kocenja.

Bilo je svega dobrog i najboljeg. pi*darija nikakvih.

Ma bilo je odlicno kao i uvijek do sada!!

Evo ovdje link na galeriju koju sam ulovio:
https://postimg.cc/gallery/Y9Ngf72

matija84m:
Ma bilo je extremno od putovanja do restorana di nas je nas organizator doveo i pocastio te druzenja sa mnostvom koje se skupilo.
Uglavnom sve je bilo iznad mojih ocekivanja i hvala ekipi na ugodnim i ljepim trenucima provedenim na ovom cjelodnevnom tripu i susretu.
Voznju gradom su dodatno pojacali naturpijani roxovi sa gljivama :headbang:
Tako da jos sve odzvanja od gasiranja :icon_thumright:
Steta sto dan traje samo 24 sata i uvjek je kratak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju