Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
Deki.:
Pa ovo otkida!
Bravo Danko!
A bio sam protiv tjuninga
dario007:
BB strele se ne vide :icon_scratch:
matija84m:
--- Citat: SCANIA R500 - 21 Veljača, 2021, 18:25:07 ---.... Zato je meni matija danas lansirao odjeb.... :laughing7:... Koji mali pokvarenjak
--- Kraj citata ---
Sve je receno. Jbg okrenuo se plan u potpunosti.
A imal sam volju i do senja tripnut.
Ma imal sam volju za sve, samo da se tripuje :icon_thumright:
Corector:
Bit ce prilike za voznje, jos je sredina najljuce zime heej!
Ja isto nisam mogao doci, ali nekako su mi se poslozile stvari u zadnji tren i eto ga uspio sam u zadnji cas svratit.
Bitno da sam provozao Nmaxa i potvrdio snazne dojmove od jesenas, a Danijel je obavio velik posao za koji skidam kapu jer sam probao Nmaxa u pocetku i sada s kitom i variomatom te elektronikom i sada Nmax ispucava u startu i ide jako pristojno, dignes se na stotku pa ga bacakas ko car!
To je jedini Maxi s dusom 50-ice i to trazim, i ono najvaznije nema stiskavca u dvoje niti pacenja!!!
Probao sam i Nrga150, pa to je fin projektil, osjeti se porast snage nema sta, pilica za cisto izdrkavanje :D
Ostale nisam stigao jbg. Al bitno da sam odlucio trazit Nmaxa jer mi konacno objedinjuje sve zahtjeve. Odj#bo sve ono sto ima preko 150kg, te autobuse cemo u nekom drugom dobu, a za sada mi treba sve ono sto pruza Nmax:
- agilnost i lakocu upravljanja
- ima finocu i komfor
- jebeno starta i jako lijepo ide s ovom Athenom 183, ma to je to
- u dvoje ima komfora
Danijel4x4:
--- Citat: dario007 - 21 Veljača, 2021, 18:50:28 ---BB strele se ne vide :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
a na Sljemenu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju