Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
matija84m:
:predstava:
grx:
Kazem samo iz svog iskustva...znam da sam u prednosti po pitanju određenih troskova...
Uglavnom, f30 je po meni solidan auto koji solidno ide i malo trosi a to mi je najbitnije.
Ne bi se u ovu raspravu ni ukljucio al nervira me kad se pljuje po necemu bez nekog posebnog razloga.
SCANIA R500:
--- Citat: matija84m - 15 Prosinac, 2020, 21:58:09 --- :predstava:
--- Kraj citata ---
.... netreba niš dalje komentirat.... Gdje si ovog smajla pronasao.... Hahahaha
v3kac:
--- Citat: dario007 - 15 Prosinac, 2020, 21:37:24 ---7600kn kosta zamasnjak za taj auto,ukupno 14000kn + 500e ruke+antifriz,ulje,filteri i jos pokoja sitnica.
--- Kraj citata ---
--- Citat: grx - 15 Prosinac, 2020, 22:06:09 ---Kazem samo iz svog iskustva...znam da sam u prednosti po pitanju odre%u0111enih troskova...
Uglavnom, f30 je po meni solidan auto koji solidno ide i malo trosi a to mi je najbitnije.
Ne bi se u ovu raspravu ni ukljucio al nervira me kad se pljuje po necemu bez nekog posebnog razloga.
--- Citat: grx - 15 Prosinac, 2020, 22:06:09 ---Kazem samo iz svog iskustva...znam da sam u prednosti po pitanju odre%u0111enih troskova...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da se razumijemo Bmw je nekvalitetom ispod alfa romea, Bmw trazi izuzetno odrzavanje, i jedina pozitivna stvar kaj Bmw daje lijep osjecaj za volanom.
Jos jedna stvar znaci pad kvalitete Bmw-a u zadnjih 30 godina je zastrasujuc, na e28 je ispusni sustav napravljen o 2 mm lima koji je nakon 700 000km bio bez korozije, u isto vrijeme prije 10 godina na e39 je bio identican ako ne malo losiji koji je orig kakti inox... krampane e36 i e46 to nije vrijedno spomena. pogledajte interijere u e90 i f ovima ... znam mehancare koji su kuce i zivot napravili na bmw i range rover automobilima i djecu skolovali, to su "premium" sisare novaca.
grx:
:icon_thumright:
Sta rec, prezentirali ste da je BMW najvece smece od auta...
Mislim da imam krediblitet po pitanju ovog modela jer ga drljam svaki dan i tako vec 5 godina ali ocigledno da to nije bitno, bitnije je da svatko zna nekoga kome je nesto otišlo...
Da je savrsen , nije sigurno. Ima hrpa stvari sta me kod njega zivcira al da je smece to nije sigurno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju