Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
SCANIA R500:
--- Citat: Corector - 15 Prosinac, 2020, 19:00:00 ---To su 2 razlicita svijeta. Kum vozi XC60 d5, ne znam sto da ti kazem. Ja vise volim aute za koje se lako snadjes, odnosno tjeram purejet filozofiju, bilo je tu svakakvih prica, ali sve to nataknem na kolac, i evo da kucnem od drvo, jos malo ce 100tkm nikad jeftinijih sa mnom u 4 godine.
--- Kraj citata ---
znam i ja gledam tako bmw i audi a6 od 2012 ali nekako ima ih previse problem sa mjenjacima mislim na automatik... To me odbija jer svi skoro na njuskalu su sa repariranom getribom a nisu bas jeftini a vec su imaju velike kvarove.... Ovog volva sam gledao i cini mi se ok..najvise radi sigurnosti obitelji... Cini mi se robusan i siguran najvise ga gledam radi toga.... Za sebe bi piknuo audi ili bmw mada su i oni sigurni nema se tu sta... Ali me malo bodu ti mjenjaci...... Mislim da ce meni jos biti dobar stari passonja..... Ko iz onog filma kad onaj kaze.... Ovaj čovek je neuništiv... citaj (auto)... :laughing6:
grx:
Odkud sad ovih 3.000 eura odrzavanja?
Ovo sto sam naveo me izaslo 8.000 kn.
Fer i korektno za auto koji sad ima na satu 240tkm..
5 godina sam se vozio i 160 tkm napravio , samo redovna zamjena ulja i to je to...
Auto ide solidno i malo trosi.
dario007:
7600kn kosta zamasnjak za taj auto,ukupno 14000kn + 500e ruke+antifriz,ulje,filteri i jos pokoja sitnica.
grx:
Ponavljam, ukupno sam platio 8.000 kn.
Zamasnjak LUK mislim da je bio oko 3.500 kn.
Djelovi su me izasli oko 7.000 kn ( komplet djelovi zajedno s antifrizom, ponovnim punjenjem klime i ostalim sranjima)
Za ruke su mi uzeli soma kn i to samo da pokrijem osnovno buduci da mi je buraz vlasnik servisa. ( u tih soma je ukljucen i gablec za decke )
Djelove mi je buraz uzeo , znam samo da ak se kešom uzima da mi uvijek sredi jeftino...
Deki.:
Nemoj ti burazove cjene računat.
Nemamo svi buraza mehu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju