Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1307/1407) > >>

SCANIA R500:
Lajk..... A bmw je mrcina.... Gledao malo f10 530d....al me sada nekako vuče volvo xc60 d5... 2010 do 12....nisu bas prekupi a mislim da je odlican auto za tu lovu....

Corector:
To su 2 razlicita svijeta. Kum vozi XC60 d5, ne znam sto da ti kazem. Ja vise volim aute za koje se lako snadjes, odnosno tjeram purejet filozofiju, bilo je tu svakakvih prica, ali sve to nataknem na kolac, i evo da kucnem od drvo, jos malo ce 100tkm nikad jeftinijih sa mnom u 4 godine.

v3kac:

--- Citat: SCANIA R500 - 15 Prosinac, 2020, 10:13:23 ---Lajk..... A bmw je mrcina.... Gledao malo f10 530d....al me sada nekako vuče volvo xc60 d5... 2010 do 12....nisu bas prekupi a mislim da je odlican auto za tu lovu....

--- Kraj citata ---

Ono gore je f30, bmw je najgore smeće koje sam ikad imao oko 5 komada, a moji prijatelji i poznanici oko 15 tak primjera, bmw vozači su najžešči "sektaši". Ne postoji marka automobila koja traži više održavanja, čak preventivnog.

Da ne udaram ko tarzan mogu vam za primjer uzeti jedno tehničko riješenje  kroz različite generacije bmw-a serije 5, španer remena na e28 je to komad željeza sa zupčastom letvicom takoreći viječan, na e34 je to mali "amortizerić" podkapacitiran, na e39 isti sa još slabijom oprugom i bez ulja...prijatelju na e90 sa 100 tkm, 2.0 d izletila klipnjača, f11 sa 200 tkm također motor preskočić na 250 tkm riknuo zadnji most, na drugom e39 530i starom 10 godina sa 200 tkm se ljuštili cilindri rikavela maf i 2 lambde.

sreća pa su ljudi financijski jaki pa ta smeća bez kuknjave i u kratkim vremenskim rokovima krpe.

grx:
Ovo pljuvanje f30 bas i ne stoji...
I sam ga imam vec 5 godina i uz redovno odrzavanje nemam nikakvih problema.. Auto je 2012 godina , 318 model.
Kupljen 2015 godine u Belgiji sa nekih 80.000 km. Trenutno je na satu 240.000 km i sve radi kao i prije 5 godina.
Apsolutno nikakvih problema osim redovnog odrzavanja do ove godine ( ove godine isla je zamjena lanca,dvomasenog zamasnjaka i set lamela i korpa), vozit cu ga jos godinu dvije i uzet G30.

Ne razumijem cemu toliko pljuvanja po BMW-u...

dario007:
Niakkvih problema samo 3000e odrzavanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju