Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1295/1407) > >>

zvonkec92:
Ovi ga slozili kao da ide na izlozbu, prijatno  :icon_thumright:

Corector:
Dobro otkrice mrale, prijatno. Ja nisam okusio kebab%u010Deta ima vec 2 godine.

Za 28kn se ispostujem ko covjek, npr s ovim Oskarovskim paprikasem, pa mi je jednkstavno nepojmljivo i apsolutno neprihvatljivo postalo investirat u kebab%u010De dok gazda strelovito profitira sto mi automacki govori da mi servira djubre. Ako nista drugo, iz tog principa sam potisao vjecni off.

v3kac:
gdje je to ?

Corector:
Buffet Mac u Dugavama. Treba doc izmedju 10 i 14h kad se kuhaju ruckovi.

Danas sam se satrao u spek filekima, izmedju istalog u bogatoj ponudi bez modernih isprdaka u kojima dominira teska kemija s izrazito sirotinjskim nutritivnim vrijednostima od kojih mozes samo otici u k**ra*.... Znaci najvisi nivo teske demontaze za 28kn. Ljudine mi donesle lon%u010De iz kojeg navrsis 4 puna tanjura + parmezan + kriska socnog limuna + kosara s puno kruha
Satro se kulturno s 3.5 tanjura, a teski overload je nastupio vec nakon drugog .

Moram pohvalit kod njih buncek, znaci to mi je bila destrukcija najviseg nivoa ikada, toliku masu mesine sam mogao mrknuti samo zato sto je bila fenomenalno raskuhana i ukusna, tu sam isao na pogibiju pa sta bude. Nadalje, paprikas im je za oskara i to uzmem kad mi se god ponudi jer je i saft mocan pa redovito uglancam tanjur s kruhom i tu vec udjem u overload. Danas sam probijao led, i spek fileki su ocigledno, polozili.

Trenutno best buy preporuka za zlicu, a ujedno i Oskarovska.

v3kac:
probam pod obavezno fali mi tako nešto od kad su mi bakine tajne ugasnule.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju