Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1268/1407) > >>

FujiiX:

--- Citat: paradajz - 01 Srpanj, 2020, 14:32:16 ---Ljudi moji pa kaj je ovo, u zadnje vrijeme retardi počeli kupovati maksi skutere, evo jedan friški od malo prije, neki polu-metuzalem barem tako izgleda jer mu se vidi faca pošto nosi otvorenu kacigu, stojim na semaforu prvi i on se lansira meni s desna jer eto mora on mene prestić na startu, i onda kilavi kroz kvart 50kmh i ne mogu ga prestić jer leluja pošto izbjegava hrpu šahtova putem, a drugi smjer pun kamiona i autobusa nemaš kuda, a tek kako ulazi u zavoje, pa to je komedija, prolazi oštar zavoj sa 20kmh, tu sam ga mogao uredno capnut ali nisam htio riskirat pošto je lelujav, goreg skuteraša ne znam kad sam vidio, btw vozi xmax 250 ili 300

--- Kraj citata ---

;D di si me vidio ?
Pa moram ga razrađivat do prvog servisa  :toothy12:

FujiiX:

--- Citat: paradajz - 07 Srpanj, 2020, 13:27:29 ---S obzirom na godine koje ti pišu u profilu ovaj je imao barem 10 više, a i skuter mu nije nov

U Resniku sam naletio, ja sam bio na crvenom stalkeru, ako si to i bio ti zakaj se guraš silom ispred 50ke i onda kilaviš i kočiš ga, jel zbog male tablice pa da ego ne strada?, ako to nisi ti onda zanemari

--- Kraj citata ---

Ma zezam te  :icon_thumright: ja sam zapadno, Jankomir, Samobor, Lučko...a trenutno kruzam po gradu u AŠ na Hondi  :headbang:

Tomi_ZG:
Viši nivo,i ukus i miris mrale

Corector:
Dobar tek! Ovi trokutici su zanijivi

Tomi_ZG:
Fala mrale,ovo ima baš dobar šmek,po novom imaju u ponudi leskovački roštilj,ovi čevapi su iznadprosječno ljuti i za oskara su,pJeska isto

Trokutići su popečci od krumpira sa špekom unutra,i to je za oskara

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju