Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1235/1407) > >>

PchelaUbica:
Mrale hahah kad ne jedes cijeli dan onda bi i go*no pojeo 🤪
😂

zvonkec92:
Cingac je teski gnoj od cevapa, bio proslo ljeto 2x nakon dugo vremena reko aj valjda su se popravili al nisu sve i dalje napuhano i puno soje, kad se ohladi ščvrkne se da bude duplo manji a o ukusu da ne govorim a jedan od ta dva puta smo bili ja zena stari i bata Tomi_ZG i sve nas je sljedeci dan bolio zeludac od njihove hrane. Od onda vise nismo bili nit cu ikad vise krocit tamo. Ovi kaj svaki dan tam dolaze i narucuju dostavu ocito nikad nigdje drugdje nisu nista probali

PchelaUbica:
Jbt vidio sam da je pun parking , unutra samo ulaze i izlaze pa reko mora valjat. Hvala bogu nije bilo tegoba hahaha al bili su sumnjivi cevapi jer toliko napumpane jos nisam nigdje jeo. Sad znam koga cu zvat za preporuku iduci put :D

ivano_007:
Pratim već dugo slike vaših porcija. Od 1 vaše porcije ja jedem 3 dana :frajer: ne znam kako vam ne naškodi toliko mesine i svega

Corector:

--- Citat: ivano_007 - 28 Veljača, 2020, 11:04:56 ---Pratim već dugo slike vaših porcija. Od 1 vaše porcije ja jedem 3 dana :frajer: ne znam kako vam ne naškodi toliko mesine i svega

--- Kraj citata ---

Kako da ne, ja sam dobio svinjsku njusku i od tad cesto zabadam nos tamo gdje ne bi trebao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju