Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1233/1407) > >>

Corector:

Evo stizu jos 2 videa. Nemojte zamjerit sto ne saltam bas savrseno, ali nisam bio fokusiran na to posto je kuplung podesen s prevelikim hodom, a nisam fan toga, i jebiga nisam dugo vozio motorce pa sam dosta pazio, a jos sam furao tenisice s platformom koje me dosta jebu, broj 48 i 1/3, s paćotijem je to kao dsg, ali mi se nije dalo smrzavat, ionako mi je ovo prvi izlazak na stazu s motoricem.

Snimano je s prastarim mobitelom htc M9+, stavio sam u 4K rezokuciju da i to probam, ali mi je extremno brzo izdusila baterija...
Jos se neckam za neki Gopro, ali sta ja znam, posto je murja pocela trpat u zatvor ove sto snimaju voznju, nogao bih i ja tamo zavrsit, pogotovo kad sam cuo da su uvjeti pravi apartmanski.

aragonY:
Lepo, znas kako  ;D

Corector:

--- Citat: aragonY - 19 Veljača, 2020, 19:19:25 ---Lepo, znas kako  ;D

--- Kraj citata ---

Ako dodjes opet u Zg, idemo na stazu :D Cak i ako ne dodjes sa skutercetom, naci cemo neki iz steka, samo ne smijes past, znas kao se kaze - odmah si ga kupio haha

dario007:
Ti si mog pokvario,sreca kaj je vec prodan pa si dobro prosao :laughing7:

aragonY:

--- Citat: Corector - 19 Veljača, 2020, 22:14:30 ---
Ako dodjes opet u Zg, idemo na stazu :D Cak i ako ne dodjes sa skutercetom, naci cemo neki iz steka, samo ne smijes past, znas kao se kaze - odmah si ga kupio haha

--- Kraj citata ---

Definitivno planiram ponoviti trip ali definitivno da to bude na bar 2 dana jer sam prosli put bio pod tim nekim pritiskom da se moram vratiti u istom danu da mi je skoro i pokvarilo dozivljaj svega al opet avantura je avantura, nisam pozalio. ;D

Runner je skoro pa ufažen, imam sada i 9l rezervoar, malo pomalo postaje trip mašin.  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju