Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (13/1407) > >>

fic:

--- Citat: jprekrit - 22 Travanj, 2011, 13:09:57 ---Kaj mex sad ti glumiš. još valjda imaš tolko benge do zg-a, a za doma ćeš morati zaslužiti. naći ćemo ti posao nekog stripera u klubu, tek tolko da buš imal za bengu i koju rundu. :P

--- Kraj citata ---

to od mexa nebus dozivel :nono: :nono: :nono:

jprekrit:

--- Citat: fic - 22 Travanj, 2011, 13:13:27 ---to od mexa nebus dozivel :nono: :nono: :nono:

--- Kraj citata ---
Pa pare koje će dobiti od tog posla će ići nama pošto smo mu našli posao i našli se u ulozi njegovog menadžera. Mi ćemo sebi uzet za rundu, dve, tri a ostalo njemu za bengu.  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

R@kija:

--- Citat: jprekrit - 22 Travanj, 2011, 13:09:57 ---Kaj mex sad ti glumiš. još valjda imaš tolko benge do zg-a, a za doma ćeš morati zaslužiti. naći ćemo ti posao nekog stripera u klubu, tek tolko da buš imal za bengu i koju rundu. :P

--- Kraj citata ---

gle 50kn -50km!!

jel mi se isplati,trosi ko lokomotiva a serijala nejde s mesta,ak narprave skuter na nafrtu moremo se 3 dana po rotoru vrtet haha

a ti fic buš dobil jednu za uvo

R@kija:
e a ti prekrit dopelaj ove maloljetnice  z brega gore,videl sam na fejsu da se naslikavaš s njima pa nek dođu malo u grad,lepo znaš kako,budu se s ficom slikale za gorivo haha

jprekrit:

--- Citat: rakitje00 - 22 Travanj, 2011, 13:23:43 ---e a ti prekrit dopelaj ove maloljetnice  z brega gore,videl sam na fejsu da se naslikavaš s njima pa nek dođu malo u grad,lepo znaš kako,budu se s ficom slikale za gorivo haha

--- Kraj citata ---
Daj jbt... To se tu ne piše!!! Mogao bi mrcina to pročitati i prijaviti me svojim drotovima!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju