Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1164/1407) > >>

Corector:
Jao mrale bas bih se volio provozat u kisnjaku po toj praonici :D

Evo danasnje rute

zvonkec92:
Jeste bili "preko" ?  Ja bio jednom tamo u onoj Kobri il kako se zove restoran, nije me nesto odusevio kako ga inace mjestani hvale ( ocito neznaju za bolje )

Tomi_ZG:
Auuu vidi Nektara,morat ću svratit u geto  ;D

Corector:
Mrale nismo bili u toj Kobri, ali jesmo u restacu Druga kuca, i dobro je bilo. Presli smo samo u Kostajnicu, a plan je bio do Kozarske Dubice, medjutim zbog oblaka nismo mogli. U Kostajnici je bio koncert, pa su stavili binu na sred glavne ceste, malo smo obilazili, a muzika je bila glasnija od gromova, tako da je pola rada ostalo bez struje ukljucujuci i benzisku haha, sreca pa sam s purejetom pa me zaboli.
A situacija je bila takva da sam skroz zaboravio na najavljenu oluju, i reko idemo tripovat, kad ono kod Siska pocela kisa, taman stali na bengu i gledam nebo se zamrsilo na najjace ispred nas. Nakon 10min, kisa prestaje i picimo dalje, medjutim na izlazu iz Siska opet nesto skropi, i konacno pogledam radar, a ono stize jedna veca fronta ispred nas, i kaze kako ce poceti kisa u 20:15,  a mi cemo stici oko 19h. I reko idemo, pa cemo bjezati nazad... Tamo na brdu iza Petrinje je bilo malo pjuska na kratko, i onda sko dosli u suhu Kostajnicu. U povratku nas nista niie pralo, ali oko nas su udarali gromovi na najjace, non stop je flashalo, po radaru se vidjelo da smo na nekom rubu od nebeskog poremecaja :D
Elystar se spusio cijeli, uz jedno brdo sam postigao najmanju brzinu ikada, 40kmh je isao pred kraj brda haha, a ovako kad se zalauf jedno 75, 80 pod teretom.

Mrale morati cu proglasiti triperski stecaj jer sam sada gleao kartu kamera po HR, i ja sam u zadnje 3 voznje prosao pored njih barem 15, a samo sam 2 svjestan da sam proletio nesvjesno haha
Tako da nam preostaje samo pit...

E da, Suhi je jucer dozivio ceste Srbije haha, udarili smo jednim precacem koji je totalno zaboravljen, i rupcage su nepojmljive hahah, ja picim, a Suhi nesto zabrijao i lik skoro pogodi dzombu, ali se izvukao pa se malo zaprasilo... Selo se zove Madzari, pa tko voli neka proba. Ali ima jedna velika prednost, s 2 kotaca se da sve izbjeci kao da nije rupavo.

tdj595:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju