Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )

<< < (1161/1407) > >>

dario007:
Te snimke nisu za javnost,pogotovo spust sa Vratnika i voznja po magistrali.
Ludi Corector i ja smo Vozili 150km/h po mt03 satu na jednom spustu na magistrali.Ganjali smo lika u Porscheu.

Nyzvo:
Steta kaj pero nije snimio moj highside na vratniku, mislim da se ni markez nebi posramio kak sam se iscupao  :icon_biggrin:

Corector:

--- Citat: Nyzvo - 16 Lipanj, 2019, 13:15:58 ---Steta kaj pero nije snimio moj highside na vratniku, mislim da se ni markez nebi posramio kak sam se iscupao  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Majku ti Bozju, tocno sam pogledao u tebe u tom trenutku, reko bog te j#bo pa di ces sa 50% brze proc ovaj zavoj od sigurne zone, izdrzao si otresanje svaka cast, kad ono LIJEVO-DESNO, LIJEVO-DESNO, LIJEVO-DESNO, i skripi zadnja guma, bokte izgledalo je kao da te trese onaj stroj za otresanje maslina.

LJUDI NEMOJTE SE ZAJEBAVAT S MICHELINOM j****U MATER!!! Ja sam se vozio jebacki oprezno jer imam g#vn% zvano Michelin na ovom MT-u i opet sam osjetio PAR puta da mi zadnji abs radi bez kocione sile, znaci to varljivo g#vn% u 500km voznje JE SUPER, ali PAR PUTA je bilo okliz okliz. Na tripovima po 2, 3 hiljade mi niti jednom ne oklizne niti da ikakvu nazvaku da c ebiti problema.

Rade ima jebene gume i to se odmah vidi, predbilkjezavam se za Heidenau  :toothy10:

Suhi se trijeznio do Senja hahaha, svaka cast, ide GSX-R, a par minuta iz njega stize Suhi  :laughing9: Moram priznati da se ona peza vozi najbolje od svih ovih trkaca, samo da apgrejda moc, i nece ga nitko imati, jer peza je jebeni zgewindani Lamborgini (mutna mi slika onog Lamborgijina inace bi nju stavio sada  :toothy9:)

Prebacite ovaj trip u voznje izvan KVARTA, a sada slijede sve influenserske slike koje sam poFatao:

matija84m:

--- Citat: dacerovs - 16 Lipanj, 2019, 12:52:28 ---Ma nece doc kazne :D

E za sljedeci spust niz Vratnik kacim kameru!
Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Ovisi o brzini ???
Kamera je aktivna u vukmanickom cerovcu, okrenuta je prema karlovcu tako da snima tablicu u vasem slucaju.
Jedino ako je neko vozil na rikverc :laughing7:

dario007:
Oko 110ak gps-a je bilo u Vukmanickom Cerovcu,nebu nis doslo. Smislili smo dobro rijesenje za brz povratak kuci ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju