Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Veceras neka voznja po Zg ( restoranima i kafanama )
2TDottore:
vec vidim da nebu nis od tog xD al ak nekai i bude i ak se ne mislite vozikat po zagrebu od birtije do birtije u krugu 5km stavite ovdje di se ide i kad se krece i od kud
ive_91:
ajd napisite tu kud i kak se ide.. imal sam u planu ic na sljeme samo kaj picke iz mog kraja se sve spapce koda ce im se motor rastopit do sljemena..
marijan slogar:
--- Citat: 2TDottore - 28 Lipanj, 2012, 12:22:54 ---nije on ocito naisel na gileru il aeroxa sa dobro slozenim base setup-om.da je gutal bi prasinu tam negdje iza u daljini.moze se jedino tjesit da ima jednog od najljepse slozenih šitfajtova :)
--- Kraj citata ---
Joj daj Mario prestani srat po tuđim skuterima, kao prvo i prvo jel tvoja stvar kak ide moj skuter il moja? Ja imam skuter da bi se vozio i zajebavao a ne ko ti da se dokazujem nekom okolo kak mi skuter ide, i da btw. ja sam i imao base-a (trophya) do prije tj dana kad sam si mhr replicu stavio tak da... vazno da si svi skuteri smece a da su tvoji bog i batina :headbang:
R-Fan7:
--- Citat: marijan slogar - 28 Lipanj, 2012, 21:50:49 --- Joj daj Mario prestani srat po tuđim skuterima, kao prvo i prvo jel tvoja stvar kak ide moj skuter il moja? Ja imam skuter da bi se vozio i zajebavao a ne ko ti da se dokazujem nekom okolo kak mi skuter ide, i da btw. ja sam i imao base-a (trophya) do prije tj dana kad sam si mhr replicu stavio tak da... vazno da si svi skuteri smece a da su tvoji bog i batina :headbang:
--- Kraj citata ---
ima decko pravo.. sta kog briga kolko kome ide motor :angry7:
a u ostalom kom se trophy vrti na 12 500 a pogotovo sf :o :o
R-Fan7:
--- Citat: 2TDottore - 28 Lipanj, 2012, 12:22:54 ---nije on ocito naisel na gileru il aeroxa sa dobro slozenim base setup-om.da je gutal bi prasinu tam negdje iza u daljini.moze se jedino tjesit da ima jednog od najljepse slozenih šitfajtova :)
--- Kraj citata ---
zasto svi pljuju po sitfajtovima ak nista drugo decko se barem ne srami svog motora i ne boji se spolegnut ko ostali..a to da neide se bas i nebi dal kladit
cuj ti misli kaj got hoces al boljeg sf-a nikad vidio nisi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju