Tehnički kutak > Garaža
prodao Zip ac
motofaner:
pa dalo bi se uredit to...i to dosta dobro,ali to ce ti trebat debel novcanik :dontknow: :dontknow:
giannelli:
a nes ti za pare.. Ja ovo radim iz dosade, gusta i ljubav prema skuterima. Sve je moguce napravit osim ak je kostur kriv xD
Miki-speedy:
--- Citat: giannelli - 27 Travanj, 2011, 21:41:42 ---a nes ti za pare.. Ja ovo radim iz dosade, gusta i ljubav prema skuterima. Sve je moguce napravit osim ak je kostur kriv xD
--- Kraj citata ---
Ma moze se i on napravit ;D
Samo mi je puno,ja bi yamahicu ostavio barem zbog plastika pa preradio drugi skuter al ajd i podrzavam te u toj ljubavi :toothy11:
aprilia area 51:
e imam ja mislim neki pi*darija od zipa...pogledat cu danas sta sve imam pa ti javim ak ti sta trea...ja sam isto imo jednog sfusanog isto samo masinu sredio da vozi i stavio malossi mhr replicu spuh i mal se vozo i prodo ramu i maske posebno makinu komplet i inastalacije posebno i auspuh posebno...
giannelli:
aj vidi ak imas nes, stvari koje mi trebaju sad ovako napamet su amotizer, deklo, protuoklop te onaj dio na kadi gdje se sic drzi..
sutra idem po prednju plastiku volana, blatobran, km sat sa svijetlom, km sajlu, nagovaram gazdu da mi proda piaggio sfera koji ima mono vilicu ugl neki 4t 125 na 10'' i ne zeli. samo cijeli motor, ako kome sta treba od piaggio sfera 125 nek javi, sve osim vilica, koliko sam skuzio ove masine dosta sredjuju za trke. valjda.
neda mi se sad slike stavit bit ce sutra. :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju