Tehnički kutak > Blokade

skidanje blokade na suzuki katani?

<< < (8/10) > >>

Drnda:
ma takvo je sranje i u mene, na pravcu kada je hladan bez problema 65 km/h, topao 60 km/h navuce, a na laganoj nizbrdici preko 70 te kada ide 70 i po pravcu nastavlja tom brzinom, vjerojatno mu je grana na spuhu zablokirana

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Veljača, 2008, 18:18:55 ---ma takvo je sranje i u mene, na pravcu kada je hladan bez problema 65 km/h, topao 60 km/h navuce, a na laganoj nizbrdici preko 70 te kada ide 70 i po pravcu nastavlja tom brzinom, vjerojatno mu je grana na spuhu zablokirana

--- Kraj citata ---

mozda je cilindar utusen

treba kanale siriti  :icon_tongue:

Drnda:

--- Citat: igor.sb - 24 Veljača, 2008, 18:22:14 ---
--- Citat: Drnda-1 - 24 Veljača, 2008, 18:18:55 ---ma takvo je sranje i u mene, na pravcu kada je hladan bez problema 65 km/h, topao 60 km/h navuce, a na laganoj nizbrdici preko 70 te kada ide 70 i po pravcu nastavlja tom brzinom, vjerojatno mu je grana na spuhu zablokirana

--- Kraj citata ---

mozda je cilindar utusen

treba kanale siriti  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
razumis se ti dosta u to pa da te pitam, znas li do cega bi moglo biti da kada dodjem do 60, skut nastavlja ubrzavat, ali ima zvuk kao nekakvi valovi vibracija u intervalima od 1 sec. Zbog toga i jesam predpostavio da je do spuha, jer kada ide npr. 65 to se osjeti, te kada pustim gas i odmah zatim dam full, ugusi se oko 2 sec. te ga primi i opet pocne ubrzavat, to kod neprimanja gasa mi se samo javlja iznad 60kkmh (vjerojatno nemoze izbacit sve plinove van pa ga zagusi, mislim da je to i uzrok svega sa vibracijama)

igor.sb:
ovo sa pustanjem i dodavanjem gasa moze znaciti i ne nastelan karb, al lako moguce da ga taj spuh zajebava

saznat ces kad kupis neku rezu  :dontknow:

a ovo sa vibracijama u intervalim od 1sek...nemam pojma

treba to doziviti da bi se pokusalo rasaznati sta bi moglo biti

de nabaci neku sliku grane jel mu dosta tanka ta ''grancica''

Drnda:
Meni je iz servisa receno da je blokada ona cijev za povrat plinova u spuh, te da to odbrusim te zavarim ( ono WTF, smatraju te zadnjom budalom, kao da ne znam nista) ali eto skinio samo crijevo sa cijevi te cijev zacepio, rijevo samo savio pod plastiku, ali nikakve razlike nema, dalje, od spuha crijevo mi ide u ovo, te sa toga mali komad crijeva te opet je zavareno u RAMU , sada sta je taj komad, i zasto je u rammu zavareno???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju