I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
na 5,5tkm koliko kaze da ima na katani tako sta je nemoguce
Citat: igor.sb - 15 Siječanj, 2008, 23:58:48na 5,5tkm koliko kaze da ima na katani tako sta je nemogucene bih se kladio u to..neka on to slika
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Potegni markerom crtu po variomatu (netrebas skidati variomat, samo dekl) zacrtaj provozaj se koliko ide i pogledaj do kuda se penje. Ali kako da mi znamo jel to ide u okretaje ili ne, dali ima neku el. blokadu ili ne, pitanje je sad.
Citat: SlowRider - 24 Veljača, 2008, 14:18:48Potegni markerom crtu po variomatu (netrebas skidati variomat, samo dekl) zacrtaj provozaj se koliko ide i pogledaj do kuda se penje. Ali kako da mi znamo jel to ide u okretaje ili ne, dali ima neku el. blokadu ili ne, pitanje je sad.a ovo ''uchtfilterbegrenzing'' sta je to...svaka peugeot masina ima tu blokadu
vjerojatno oko filtera nešta jer mu je izbacilo na googlu sliku od filtera kada je tražio
je li on uopce gledao na karbu limic ili na sajli gasa na volanu
ma takvo je sranje i u mene, na pravcu kada je hladan bez problema 65 km/h, topao 60 km/h navuce, a na laganoj nizbrdici preko 70 te kada ide 70 i po pravcu nastavlja tom brzinom, vjerojatno mu je grana na spuhu zablokirana
Citat: Drnda-1 - 24 Veljača, 2008, 18:18:55ma takvo je sranje i u mene, na pravcu kada je hladan bez problema 65 km/h, topao 60 km/h navuce, a na laganoj nizbrdici preko 70 te kada ide 70 i po pravcu nastavlja tom brzinom, vjerojatno mu je grana na spuhu zablokiranamozda je cilindar utusentreba kanale siriti