Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner from Zagorjee.. :)
Edy46:
--- Citat: matija91 - 19 Travanj, 2011, 14:48:53 ---ma mora ljepo izgledat nismo mi fušari..... :toothy9:
A boju smo slagali doma..imali smo neke dodatke i malo perla boje i tek na suncu dolazi do onog pravog izražaja.. :toothy12:
--- Kraj citata ---
pitam jer mi prijatelj ima slicnu boju na zipu samo u njega ista takva perla i baca na suncu na zelenkastu ispod te perle dao je za nju ja mslm 100 eura...
matija91:
auuu 100e... :o :o
mene dodje mix takve 30-40kn za deci farbe... :toothy9: a potreno ti oko 3-4 deci ovisi koju kombinaciju mislis napravit.. :icon_biggrin:
jprekrit:
runner je super, samo još stavi prvi blatobran i bude još bolji. meni ti stari runneri bez blatobrana nikak ne izgledaju. još nabaci kromiranu rezo spulju i onda bu i više nego odličan. Kaj imaš neku lakirnicu doma?
R@kija:
neznam di bu stavil prednji blatobran haha
matija91:
--- Citat: jprekrit - 19 Travanj, 2011, 15:49:20 ---runner je super, samo još stavi prvi blatobran i bude još bolji. meni ti stari runneri bez blatobrana nikak ne izgledaju. još nabaci kromiranu rezo spulju i onda bu i više nego odličan. Kaj imaš neku lakirnicu doma?
--- Kraj citata ---
a velim da fale neke sitnice..to ce kroz par dana da se rjesi.. :toothy9:
a to kod susjeda ima radionu i popravlja skutere i lakira ih pa sam kod njega radil..ujedno mi on pomagal pa smo prek zime malo truda dali..:D
ujedno je i reklama ak treba ko lakiranje sam pp mi se nalazimo u zaboku..:D :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju