Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner from Zagorjee.. :)

<< < (4/7) > >>

Infernus:

--- Citat: matija91 - 19 Travanj, 2011, 21:31:23 ---a dobro onda kaj bi ti smatral pod stajling?! ::)

fale mi jos alu rebarca i prednji far to nemrem nac zasad,te blokovi,filter,zadnji blat i amontizer u bijelo...a kaj bi covjek jos napravil za stajl ja nezz... :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

kaj nebu to malo previse bijelog?  :toothy11:

walkay:
Lijepo izgleda skuter!  :icon_thumright:

AndrejTipsy:
Odličan Runner...stavi neki kromirani spuh ili ofarbaj serijal u sivo...  :icon_tongue: :icon_thumright:

Jump33r:

--- Citat: matija91 - 19 Travanj, 2011, 21:31:23 ---a dobro onda kaj bi ti smatral pod stajling?! ::)

fale mi jos alu rebarca i prednji far to nemrem nac zasad,te blokovi,filter,zadnji blat i amontizer u bijelo...a kaj bi covjek jos napravil za stajl ja nezz... :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

kaj bi ja smatral?
Za pocetak malo vise potrosenih para a ne samo pituran motor. Naslov teme je Gillera runner styling project i covik ocekuje malo vise od ljepo pituranog motora. Po tome bi vecina na forumu imali full nabusene styling skutere, ono neznan.  :toothy12:
Mislin nemoj me krivo svatit skuter lipo izgleda al triba on jos puno MEDA pit( a i para bome) da to bude neki styling projekt!

matija91:

--- Citat: Jump33r - 20 Travanj, 2011, 00:05:39 ---kaj bi ja smatral?
Za pocetak malo vise potrosenih para a ne samo pituran motor. Naslov teme je Gillera runner styling project i covik ocekuje malo vise od ljepo pituranog motora. Po tome bi vecina na forumu imali full nabusene styling skutere, ono neznan.  :toothy12:
Mislin nemoj me krivo svatit skuter lipo izgleda al triba on jos puno MEDA pit( a i para bome) da to bude neki styling projekt!

--- Kraj citata ---

hh..a dobro ak ti veli tak..medjutim da e malo love spiskano e tu se nebi slozil.. :happy8: utuko sam skoro 3 soma kuna vse od polovice vrijednosti motora s tim da nisam placo poso kaj se tice lakiranja... kaj got krenes radit sve je skupo nis nije jeftino.. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju