Općenito > Generalno o skuterima

leonardo

<< < (2/2)

Dejan_22:
aaaaa sr i leonardo nisu isti skuteri xD  :toothy12:

ispričavam se  :icon_biggrin:

super charger:

--- Citat: Dejan_22 - 19 Travanj, 2011, 18:40:56 ---aaaaa sr i leonardo nisu isti skuteri xD  :toothy12:

ispričavam se  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:  svi se nekad zaj..

zich:

--- Citat: Dejan_22 - 19 Travanj, 2011, 16:25:01 ---leonardo me zanima, pie  :icon_thumright:

znam da je vodeno hlaenje, 4t, 10kw
zanima me njegova potronja, te neke sitnice koje treba pogledat prilikom kupovine?

--- Kraj citata ---

Iskreno nemoj kupovat leonarda....

Da ti puno ne pricam, ako mozes preskoci, ustedi jos novaca i kupi vx, vxr, sr, beverlija ili bilo kaj drugo.

Radi se o Rotax masini za koju su djelovi skupi kao suho zlato, npr fazni lanac je 700 i kusur kuna, dok je za vx 200 i nesto, radilica je ako se ne varam 5000 kuna, a magnet i namotaji 3500 kn.

Znaci ove brojke zanam, jer sam ja to morao mjenjat na svom.

Inace motor je velik udoban, kao ladja, i ta masina 150 ide jako dobro, ja sam ju vozio 130.

Postoji ti leonardo 250 pa bi ti ja radije preporucio to, nego model 125/150, 150 ima malo jacu klipnjacu, i veci promjer klipa i cilindra, ostalo je sve isto

Nemoj da se zaljepis na izgled jer sve koje sam vidio dobro izgledaju, nego slusaj dal zvecka u masini, i kaj da ti ja jos kazem, mislim da je to sve.

shegyman:

--- Citat: zich - 19 Travanj, 2011, 20:09:03 ---Iskreno nemoj kupovat leonarda....

Da ti puno ne pricam, ako mozes preskoci, ustedi jos novaca i kupi vx, vxr, sr, beverlija ili bilo kaj drugo.

Radi se o Rotax masini za koju su djelovi skupi kao suho zlato, npr fazni lanac je 700 i kusur kuna, dok je za vx 200 i nesto, radilica je ako se ne varam 5000 kuna, a magnet i namotaji 3500 kn.

Znaci ove brojke zanam, jer sam ja to morao mjenjat na svom.

Inace motor je velik udoban, kao ladja, i ta masina 150 ide jako dobro, ja sam ju vozio 130.

Postoji ti leonardo 250 pa bi ti ja radije preporucio to, nego model 125/150, 150 ima malo jacu klipnjacu, i veci promjer klipa i cilindra, ostalo je sve isto

Nemoj da se zaljepis na izgled jer sve koje sam vidio dobro izgledaju, nego slusaj dal zvecka u masini, i kaj da ti ja jos kazem, mislim da je to sve.

--- Kraj citata ---
leonardo 150 ti znaju imati problema sa brtvama glave pa ga dobro zagrij i vidi da li diže temp...
ja san ima leonardo 250 i pun kufer problema, dijelovi skupi ko zlato...inače 250-ice odlično vuku i stabilne su...

Dejan_22:
hvala  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju