Općenito > Maxiskuteri

Koji auspuh? Beverly 200

<< < (3/4) > >>

steeef:

--- Citat: marko209vx - 05 Svibanj, 2011, 10:36:25 ---ma mogu me za rep povuc, imam tehnicki ali kako sam uzeo novu tablicu tako stoji u garazi...i rijetko starjem :P
ali jbg to je otok, u nekom gradu se nebi usudio tako vozikat...

--- Kraj citata ---

boduli,haha

Tino vxr:
zasad ništa..ipak,kao što je marko209vx reko,mi smo na otoku pa nas toliko ne zajebavaju...ali da sam negdi u gradu,hmm neznam onda,možda ga i nebi stavljao

Mr J:
Ja imam Lea 4road, skinuo sam DB silencer i fakat se prebrutalno čuje. (silencer i homologacija su pod sicom ;) )

ante_f18:

--- Citat: stefek - 05 Svibanj, 2011, 09:54:39 ---skidanje tablice,vanredni tehnički,kazna,pa opet tehnički da dobiješ tablu natrag.

--- Kraj citata ---

ma jesi ti retan?? koje skidanje tablice koji vanredni...ja vozin svoga godinu ipo bez db killer-a i nikad mi pandur nije nista reka...jedino sta sam mora stavit db killer kako bi ga moga registrirat i ponovo ga skinen.
a sta se tice auspuha 4road je idealan jer nije preglasan i ima vec ugraden db killer al je cjena ajmeee...
a sbk je g#vn% i urla ko i svaki drugi auspuh.. preporucan da se to uopce ne stavlja osin ako nezelis da se cujes po cesti,jer ne dobijas nista osin zvuka a masno platis... :frajer:

ajkula90:
4road je preružan,ATD Dubravćić ima odlićne auspuhe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju