Tehnički kutak > Garaža

SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)

<< < (16/48) > >>

B.E.R.O.:
Za onaj rep crni sjajni,pa nije tako los mozda ti treba vremena da se naviknes!!!
Mat ti mozda bolje stoji zato sto je sic jednobojan,da je u dvije boje nebi ni primjetio spojler sjajni.
Ako ne vrati onaj...
 :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Speedfight-ovi koji su gravirani do 80 i ne lazu tolko.Dok oni gravirani do 100 km/h lazu od 15 do 20 km.
Znaci ako skuter ide 100 ide ustvari prave brzine 80-85 km sto je za jedan skuter od 50 ccm sasvim ok brzina.
Pogotovo ako se skuter iskljucivo koristi svaki dan.
 :icon_thumright: :icon_thumright:
Moj po satu od Beverly-a ide neke prave brzine 90 km/h,meni dovoljno i previse!!!
Ovaj skuter ide jako ljepo... naspram nekih Speedfight-ova koje sam ja vozio.
 :notworthy:

Meni osobno skuter u ovoj boji je jedan od ljepsih poslije srebrno crvenog WRC-a.
 8) 8)

marin-w:

--- Citat: ivan_speedy - 21 Kolovoz, 2011, 11:37:44 ---Gledaj moj po gpsu ide 78 meni je to dosta...

--- Kraj citata ---

Zezam te malo !! Ne ide tvoj bas 78....to ti je bila najveca brzina koju si napravio u tih 30km djira. Spor je tvoj,trebas ga malo otvorit  :icon_thumright:
Moj tih 80po gps-u ostvari u 1minuti....a ovo sve sitno iznad je bonus koji dugo ne traje   :icon_thumright:

ivan_speedy:
Jučer dok sam se vozio na jednoj ravnici došla mi je kazaljka do 0 od 80...meni je za serijski vise nego dovoljno :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 21 Kolovoz, 2011, 12:26:32 ---Za onaj rep crni sjajni,pa nije tako los mozda ti treba vremena da se naviknes!!!
Mat ti mozda bolje stoji zato sto je sic jednobojan,da je u dvije boje nebi ni primjetio spojler sjajni.
Ako ne vrati onaj...
 :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Speedfight-ovi koji su gravirani do 80 i ne lazu tolko.Dok oni gravirani do 100 km/h lazu od 15 do 20 km.
Znaci ako skuter ide 100 ide ustvari prave brzine 80-85 km sto je za jedan skuter od 50 ccm sasvim ok brzina.
Pogotovo ako se skuter iskljucivo koristi svaki dan.
 :icon_thumright: :icon_thumright:
Moj po satu od Beverly-a ide neke prave brzine 90 km/h,meni dovoljno i previse!!!
Ovaj skuter ide jako ljepo... naspram nekih Speedfight-ova koje sam ja vozio.
 :notworthy:

Meni osobno skuter u ovoj boji je jedan od ljepsih poslije srebrno crvenog WRC-a.
 8) 8)

--- Kraj citata ---

Moj sat laze 10 km/h,meni je bitno da do tih 90 tj 80 stavrne dodje relativno brzo i da brzina ne pada drasticno na prvoj uzbrdici.
To je ono sto meni treba.

Kad uhvatim vremena i kvalitetno pofarban onaj drugi rep u mat crnu mozda ga i vratim  :icon_thumright:

Ja ga nisam nikad ni vidio u ovoj boji dok nisam dosao na slijepo kupit. Pisalo je samo zeleni sf2 u oglasu.
Kad sam ga vidio znao sam da je to to i da ja dovoljno poseban da ga imam  :icon_thumright:
Imat neki crveni,plavi,srebrni sf2 kojeg ima hrpa nije zanimljivo  :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: ivan_speedy - 21 Kolovoz, 2011, 13:13:03 ---Jučer dok sam se vozio na jednoj ravnici došla mi je kazaljka do 0 od 80...meni je za serijski vise nego dovoljno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa,gle glavno da si ti zadovoljan   :icon_thumright:
A ja uvijek mislim da moze bolje. Imam kompresor,pistolj,radni stol,skrip .....pa mi nije problem igrat se sa prijenosom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju