Tehnički kutak > Garaža

SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)

<< < (8/48) > >>

Ivan_sf_2:
Dobro si vidio imaš taj bgm chrom i onaj kao crni,po meni je taj chrom ljepši sad je sve ostalo stvar ukusa

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 09 Lipanj, 2011, 21:52:32 ---Pa ni meni se nesvidja kad je cijeli crom!!!
Uzmi ili cijeli crom pa ga rastavi i obojaj kao ja ili cijeli crni!!!
To ti je moja preporuka...
Ali mozda bolje da ga obojas bilo bi  :icon_thumright: bolje.

--- Kraj citata ---

Neznam jos dal cu stavljat undertail.....i koji.....pa o tome ovisi sve sto se tice led stopa sa zmigavcima.

Ako necu stavljat undertail (bar neko vrijeme) :) uzet cu ovaj

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639621440&target=productdetail&category1=A%3AA_PEUGEOT%3AA_PEUGEOT_SPEEDFIGHT50AC2WRC&category2=CAT%3ACAT_STYLING

B.E.R.O.:
TO to to!!!!
Taj bi bio do jaja
 :icon_thumright:

Ivan_sf_2:
Odma ću ti reč tak sam se i ja zeznuo,odma si kupi sa žmigama pa si miran,a ovak češ uzet taj štop,i onda kemijat i kupovat žmige a možeš odma stavit takav far sa žigama tak sam se i ja zeznuo...

marin-w:

--- Citat: Ivan_sf_2 - 09 Lipanj, 2011, 23:10:01 ---Odma ću ti reč tak sam se i ja zeznuo,odma si kupi sa žmigama pa si miran,a ovak češ uzet taj štop,i onda kemijat i kupovat žmige a možeš odma stavit takav far sa žigama tak sam se i ja zeznuo...

--- Kraj citata ---

Mislim da cu jedno vrijeme ostavit original zadnji kraj s tim da cu uzet onaj gore crni far jer jedino njega vidim na skuteru.
Uzeo bi sa zmigavcima pa da ga farbam....ali meni se ne svidja da je proziran pa opet to nije to.

A kad budem stavljao undertail ..... ic ce ovaj tako da mi nece trebat far jer on ima sve.  :icon_thumright:

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288666825369760&target=productdetail&category1=A%3AA_PEUGEOT%3AA_PEUGEOT_SPEEDFIGHT50AC2WRC&category2=CAT%3ACAT_STYLING

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju