Tehnički kutak > Garaža

SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)

<< < (44/48) > >>

Aprilia97:
ovo je stvarno legendarno,svaka čast za ideju stari  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: luka.ck - 13 Travanj, 2012, 18:07:52 ---koliko te dosla blokada? gdje si ju kupio ili narucio?

--- Kraj citata ---

100kn ...postarina u cijeni  :icon_thumright:
Slucajno naletio na njuskalu. Blokada je nova,nekorisrena  :icon_thumright:

Inace dodje 350kn + postarina
http://www.limitron.com/

luka.ck:
onda si super prosao :icon_thumright:

dobro si se sjetio za mjesto blokade. kako funkcionira? dok se sipka pritisne dolje onda je blokada ukljucena ili je ukljucena dok se sipka podigne :icon_scratch:

sve u svemu, skuter ti je lijep. kawasaki boja :icon_biggrin:

B.E.R.O.:
Imam ja tu blokadu kuci u kutiji bacenu,ispravna je ali sam imao zajebancije sa njom nakraju je zavrsila u kutiji.
Nije mi se dalo cackati po njoj vjerovatno je gubila negdje kontakt pa sam je ja fino pocupao i sopio u 3 pm...
 :sad3: :sad3:

marin-w:

--- Citat: luka.ck - 13 Travanj, 2012, 19:01:47 ---onda si super prosao :icon_thumright:

dobro si se sjetio za mjesto blokade. kako funkcionira? dok se sipka pritisne dolje onda je blokada ukljucena ili je ukljucena dok se sipka podigne :icon_scratch:

sve u svemu, skuter ti je lijep. kawasaki boja :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Blokada je ukopcana cim das kontakt. Ovo gore je tester s kojim onesposobis blokadu. Stisnes samo malo da resetiras blokadu.
Znaci kad te policajac zaustavi dovoljno je ugasit skuter i kad ga opet upalis on je pod blokadom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju