Ostalo > Foto, video, music...
Gitara, pojačalo, distorzija.
..::IVKULJA::..:
ja bi uzeo recimo nešta sa humbuckerima,tipa ovaj ibanez rg serija,jer singlovi jako zuje na tranzistorskim pojačalima. gitara se ne kupuje na neviđeno/neprobano. Moraš otići u trgovinu i na istom pojačalu probat par gitara,zatim na drugom pojačalu itd. da vidiš koja ti najbolje odgovara.. pa onda probaš naći takav polovan model. bolje ti je kupit kvalitetnije pojačalo i pedalu nego dobru gitaru,jer ćeš iz lošije izvući maksimum i to bi ti trebalo biti dovoljno za početak :))
luna500rr:
To stoji ivkulja, al ipak bez ok magneta nemas sta pojacat, lipse zvuci rg370 na sx pojacalu nego pacifika na marshallu...
Onaj za sto si rekao da je skupo daje samo gitaru za 350KM, to nije skupo za ibanez rg370dx :dontknow:
A za azru, majke... ??? nije to vidilo metala, ona kombinacija skvajer i mg15dfx bi bila ok, naravno vidi u kakvom su stanju pragovi gitare i to... Al moj ti savjet ovi ibanez i taj blazer 158, to ti je 40w, cuje se slicno ko marshall i imas distorziju, revb i jos neki efekt :hello:
Za vise distorzije naravno ide humbucker neki ok, samo da ne zuji, za malo distorizije i clan radi i single bez problema, onu yamahu za 400-450km zaobidji jer nevridi toliko, na niskoj distorziji se humbucker premutno cuje za tvoje pisme...
ma jasno,nisam baš mislio da uzme šrot. naravno da je elektronika najbitnija stvar na električnoj. treba obratit pažnju na magnete,mašinice i ako ima floyd kakav je,provjerit dal je vrat ravan ( tako da stisneš žicu na prvom i zadnjem pragu,ako ima lufta između vrata i žice znači da ga treba ispravljati ).. Smatram da bi mu idealna kombinacija bila neka HSS kopija strata jer će tako pokriti dosta stilova,a za pojačalo nemam pojma. da sam na njegovom mjestu probao bih par komada i vidio šta mi najbolje odgovara.. jbg znaš i sam da se takve stvari ne kupuju napamet :) ako bog da uzet ću si epiphone LP standard jer je to maksimum što mogu dati za gitaru,a pojačala ću isprobavat. strat mi se sviđa,volim čisti clean ali nevolim one potenciometre jer mi se zna desit da ih nehotice utišam XD
luna500rr:
Ma strat je zakon, al originalni, a ne neke lose kopije koje kvare ugled fendera :laughing7:
Max sto sam ja ikad izdvojio za gitaru je 500kn XD , da imam dosta love odmah bi kupio bc rich mockingbird s original floyd roseom, jednim seymor duncan na bridge i dimarzio na neck... Od serijskih gitara samo Ibanez JEM-777V-BK :headbang:
--- Citat: luna500rr - 17 Travanj, 2011, 21:29:47 ---Ma strat je zakon, al originalni, a ne neke lose kopije koje kvare ugled fendera :laughing7:
Max sto sam ja ikad izdvojio za gitaru je 500kn XD , da imam dosta love odmah bi kupio bc rich mockingbird s original floyd roseom, jednim seymor duncan na bridge i dimarzio na neck... Od serijskih gitara samo Ibanez JEM-777V-BK :headbang:
--- Kraj citata ---
svirao sam 2 tjedna na konzumkasteru,kad se napravi dobar setup i promjene žice,gitara doslovno izuva :)) mislim nije ko original ali je jako dobra s obzirom da je džabe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju