Tehnički kutak > Tuning skutera

koji sutup sa MHR replicom?

<< < (5/14) > >>

ivanm:
od čega bi otišo?

danc00:

--- Citat: dado-tuning - 17 Travanj, 2011, 13:36:44 ---ma ja bi pustio prvo vrijeme zx,al me strah da ce odmah otic kit..

--- Kraj citata ---

Pa samo ga dobro pritegni sa ona 4 vijka na glavi cilindra i nema šanse da nekud otiđe!

bakija:
po meni je malo glupo voziti replicu sa zx-om jer nije to to.....ja imam trophyja sa reversom i 19 karbom i jako san zadovoljan.......to ti je moje mišljenje u vezi zx-sa.....ako ti financije ne dopuštaju neki drugi spuh onda će i zx poslužiti...mora....pa kad ti se priži prilika uzmi neki koi je baš za replicu

dado-tuning:
hahaha,nece otic nikud  :icon_biggrin:
strah me da ne zx "gusi" kit pa da mu ne bude nesto...
evo imam ponudu za MHR replica spuh i za neki polini...sta je bolje?
mora mi rec jos ovaj koji je to bas polini..

danc00:

--- Citat: dado-tuning - 17 Travanj, 2011, 22:43:13 ---hahaha,nece otic nikud  :icon_biggrin:
strah me da ne zx "gusi" kit pa da mu ne bude nesto...
evo imam ponudu za MHR replica spuh i za neki polini...sta je bolje?
mora mi rec jos ovaj koji je to bas polini..

--- Kraj citata ---

Ma ne gusi ZX niti jedan kit, samo mu ne da da se vrti kolko treba, ali da se narušava vijek trajanja to nikako!  Bolje ti je ZX+replica nego nardo+replica, kaj se vijeka trajanja tiče! No normalno da će sa nardom bolje ići ali je i veća šansa zaribavanja(ako se ne poštela dobro)

Za silu ostavi ZX-a i to je to, do 9T bu se vrtelo i to je ok, kad skupiš za R-a uzmi ga i onda budeš videl razliku! Ak hočeš da traje i daje onda uzmi neki spuh i uštelaj do 10T okr, to ti je neki optimalni setup koji može trajat skoro ko srijala, sve preko su ekstremi i ulaganja su veća ko i kvarovi ili ti održavanje! Nemreš imat i ovce i novce :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju