Tehnički kutak > Tuning skutera

koji sutup sa MHR replicom?

(1/14) > >>

dado-tuning:
pozz!
znaci radi se o piaggio ZIP-u SP 1996-1999  :icon_thumright:
uzeo sam malossi MHR replicu,polovnu i moram kupit klip,znaci prvo me zanima di mogu klip kupit  ;D
uzeo sam odmah MHR radilicu...e sad koje lezajeve?
auspuh moze proc ZX za prvu ruku?
koji variator? necu odmah variator,pa mi recite koje rolice,koliko gr?
karb je dellorto PHBG 21..koju diznu i koji filter?
ako ima neko taj kit molim nek mi malo opise setup,kako ga sluzi,dal traje...  :hello: :help:

marin18:

--- Citat: dado-tuning - 16 Travanj, 2011, 14:37:52 ---pozz!
znaci radi se o piaggio ZIP-u SP 1996-1999  :icon_thumright:
uzeo sam malossi MHR replicu,polovnu i moram kupit klip,znaci prvo me zanima di mogu klip kupit  ;D
uzeo sam odmah MHR radilicu...e sad koje lezajeve?
auspuh moze proc ZX za prvu ruku?
koji variator? necu odmah variator,pa mi recite koje rolice,koliko gr?
karb je dellorto PHBG 21..koju diznu i koji filter?
ako ima neko taj kit molim nek mi malo opise setup,kako ga sluzi,dal traje...  :hello: :help:

--- Kraj citata ---
mici taj zx jer ti on gusi tu replicu,za klip se obrati slowrideru da ti naruci preko sipa ili od nekud,lezajeve skf polamid semeringe one smeđe viton ako se ne varam,vario malossi multivar,serijski filter preradi po malossi uputama....a za gramažu rolica i diznu ce ti rec netko drugi,spuh bi ti preporucio yasuni r,a karb bi ja stavio 19 posto nemas neki brutalno jak spuh

dado-tuning:
karb sam mjenjao nedavno,19 za 21,nisam znao da cu uzet to...di mogu naci taj yasuni ili nardi i sl?
koliko dodu? polovni naravno  ;D
ja sam uzeo taj kit,radilicu i 21 karb za nekih 600kn..
koliko imam troska da slozima kako treba,znaci lezajevi,semeninzi,brtve? al da to bude kvalitetno,stvarno bi volio da traje..
tnx na odg!  :headbang:

marin18:

--- Citat: dado-tuning - 16 Travanj, 2011, 14:53:53 ---karb sam mjenjao nedavno,19 za 21,nisam znao da cu uzet to...di mogu naci taj yasuni ili nardi i sl?
koliko dodu? polovni naravno  ;D
ja sam uzeo taj kit,radilicu i 21 karb za nekih 600kn..
koliko imam troska da slozima kako treba,znaci lezajevi,semeninzi,brtve? al da to bude kvalitetno,stvarno bi volio da traje..
tnx na odg!  :headbang:

--- Kraj citata ---
otvori oglas u kupnji da kupujes yasuni r ili nardo,vario ti je obavezan samo da znas posto vidim da si napiso da ga neces jos kupovat....posto imas vec karb. 21 ja bi ti onda preporucio narda,iako ce ti on za razliku od yasunia smanjit vijek termo grupe,ali vozit ce to dosta posto ces imat dobro hlađenje sa tim karbom.a i ic ce jako dobro u to budi siguran  :icon_thumright: a za cijenu lezajeva itd. ce ti rec slowrider kad ga budes kontaktiro

ivanm:
može to raditi sa kakvim spuhom hoćeš, al naravno da prodiše tek na 10000+okr..
klip ti je novi oko 450kn..
uzmi poliamid ležaje jer je alu kit..
sklopi sve i u serijski vario stavi role oko 4.7gr..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju