Općenito > Trgovine

Dunlop 207 run scoot vs. sava mc29

(1/2) > >>

Crazy Kuree:
koje su bolje? sava jeftinija to znam... ja kupio dunlop a nemogu još probat hehe koja bolja za svladavanje zavoja?

Goran:
Ja imam Dunlop run scoot i gume su dosta dobre ali po meni je Sava mc 29 soft ipak bolja za zavoje!!!ima mi je frend na runneru 180vxr i sad kad ću kupovati nove gume kupit ću Savinu mc 29 bez razmišljanja!!!JFTINIJA I BOLJA!!!!

zoki_NRG:
dunlop  :headbang: :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 09 Siječanj, 2008, 00:53:23 ---dunlop  :headbang: :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Neznam treba prije probat pa onda govorit Savu sam probal i mogu reć da za tu cijenu guma je izvrsna :icon_thumright:

Goran:

--- Citat: black-rox - 09 Siječanj, 2008, 09:06:00 ---
--- Citat: zoki_NRG - 09 Siječanj, 2008, 00:53:23 ---dunlop  :headbang: :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Neznam treba prije probat pa onda govorit Savu sam probao i mogu reć da za tu cijenu guma je izvrsna :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Probao sam oba dvije i Savina guma je ipak malo bolja, bolje drži zavoje i cestu od Dunlop!!!ujedno Savina guma je vizualno ljepša jer ima bolje šare odnosno crte i mekanija odnosno ne stvrdne se brzo kao Dunlop!!!
Dunlop run scoot imam na motoru već 14 mjeseci i ne mogu se žaliti odnosno rekao bih da sam zadovoljan ali mogu reći da je za nijansu lošija od  Savine mc 29!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju