Općenito > Maxiskuteri
runner vxr 200 `06
aerox92:
da li postoji neko dugme za reset km/h ? :D i uopste instrument table?
cosa_wp:
na svakom novom runneru zna doći do tog problema da instrument tabla poludi tako je i meni bilo ali to s vremenom dođe na svoje i vrati se u normalu bar je tako meni bilo, frendu se isto to dogodilo motor je bio pod garancijom i otišao je to reklamirati i dobio je novu instrument tablu a meni se nakon 2 dana vratilo u normalu kao i prije i nikad više nije poludio
aerox92:
--- Citat: cosa_wp - 15 Travanj, 2011, 18:33:35 ---na svakom novom runneru zna doći do tog problema da instrument tabla poludi tako je i meni bilo ali to s vremenom dođe na svoje i vrati se u normalu bar je tako meni bilo, frendu se isto to dogodilo motor je bio pod garancijom i otišao je to reklamirati i dobio je novu instrument tablu a meni se nakon 2 dana vratilo u normalu kao i prije i nikad više nije poludio
--- Kraj citata ---
hah.. zanimljio..meni se ovo dessava vec duzi veremenski period :D i nikako da se vrati u normalu..znas li postoji li neko dugme za reset cijele table?? na kraju cu kupit malu digitalnu tablu i stawit je powise owe :D
cosa_wp:
--- Citat: aerox92 - 15 Travanj, 2011, 19:00:53 ---hah.. zanimljio..meni se ovo dessava vec duzi veremenski period :D i nikako da se vrati u normalu..znas li postoji li neko dugme za reset cijele table?? na kraju cu kupit malu digitalnu tablu i stawit je powise owe :D
--- Kraj citata ---
nz jel ima neko dugme za reset cijele table moguće da ima ali kažem nebih znao
Deny:
na runerima je ta tabla cisto g**no ,kupi malu stavi povise i rijesio si problem
btw frend je oprao skuter i tabla se resetovala ,i ubrzo nakon toga riknula
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju